Ενημέρωση με ένα κλικ

ΒΙΝΤΕΟ – Θρήνος για τον 36χρονο Αποστόλη που πέθανε ξαφνικά μπροστά στα παιδιά του

Ανείπωτος είναι ο πόνος και η θλίψη για τον λαουτιέρη Αποστόλη Φραγκιαδάκη που «έσβησε» ξαφνικά στην Κρήτη. Ο 36χρονος πατέρας από τις Γωνιές Μαλεβιζίου, έπεσε νεκρός όπως έγραψε το Cretalive, το μεσημέρι της Πέμπτης, μπροστά στα δύο του παιδιά και τη σύζυγό του.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης αναμένεται να τον οδηγήσουν σήμερα οικογένεια, συγγενείς και φίλοι, στην τελευταία του κατοικία. Η κηδεία του θα γίνει στις 16.00 στη γενέτειρά του, τις Γωνιές Μαλεβιζίου.

Ψήφισμα εξέδωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γωνιών Μαλεβιζίου
Μετά το θάνατο του 36χρονου λαουτιέρη, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γωνιών Μαλεβιζίου, στον οποίο ο Αποστόλης Φραγκιαδάκης ήταν γραμματέας, εξέδωσε σχετικό ψήφισμα, στο οποίο μεταξύ άλλων εκφράζει βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, γνωστοποιώντας ότι λόγο πένθους αναστέλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Το ψήφισμα αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γωνιών Μαλεβιζίου,σήμερα 23 Σεπτεμβρίου,ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.00 π.μ. συνεδρίασε έκτακτα,μετά την είδηση του αδόκητου θανάτου του κ.Αποστόλη Φραγκιαδάκη,εν ενεργεία γραμματέα του συλλόγου ,εκφράζοντας την βαθύτατη θλίψη για την απώλεια ενός μάχιμου στελέχους του, εξαιρετικού ανθρώπου,με ευγένεια, ήθος και ειλικρίνεια. Σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος:
1) Να εκφράσει τα βαθιά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος.

2) Να παραστεί το Διοικητικό Συμβούλιο σύσσωμο στην τελετή της κηδείας του.
3) Να κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του στη μνήμη του εκλιπόντος.
3) Να ανασταλούν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Συλλόγου.
5) Να κατατεθούν 500 € για την οικογένεια του εκλιπόντος.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει