Ενημέρωση με ένα κλικ

ΒΙΝΤΕΟ – Μαρτύρησε στα χέρια του: Σκότωσε τη μητέρα του και πήγε για ύπνο

Ακόμη ένα σοκαριστικό έγκλημα έρχεται να σοκάρει την κοινωνία. Αυτή την φορά πρωταγωνιστής είναι ένας 59χρονος άντρας, ο οποίος δολοφόνησε την ίδια του την μητέρα. Σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα η 84χρονη έφερε θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, όπως επίσης στη δεξιά τραχηλική και στερνική χώρα αλλά και τραύμα στην αριστερή μετωπιαία χώρα.

Το έγκλημα έγινε σε περιοχή που βρίσκεται λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη και ο καθ’ ομολογίαν δράστης, με ιστορικό ψυχικής ασθένειας και εξάρτησης από αλκοόλ, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, οδηγείται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με δόλο και ενδοοικογενειακή βία, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας, το έγκλημα διαπράχθηκε χθες το πρωί, στη μονοκατοικία όπου διέμενε η 84χρονη με τον 59χρονο. Η ηλικιωμένη αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και προβλήματα όρασης.

Η γυναίκα μαρτύρησε, όπως φαίνεται από τα ιατροδικαστικά ευρήματα, στα χέρια του 59χρονου γιου της.




Το θύμα της άγριας δολοφονίας έφερε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, στη δεξιά τραχηλική και στερνική χώρα καθώς και τραύμα στην αριστερή μετωπιαία χώρα. Ο δράστης την χτύπησε άγρια στο κεφάλι και στο σώμα και την έπνιξε!

Ο 59χρονος ομολόγησε, σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, ότι στις 03:00 τα ξημερώματα η ανήμπορη γυναίκα τον ξύπνησε και του ζήτησε ένα ποτήρι νερό. Εκείνος, φέρεται να είπε, εκνευρίστηκε και τη χτύπησε στο κεφάλι με ένα μπουκάλι, την πάτησε στο στέρνο με το πόδι του και της έσφιξε με τα χέρια του το λαιμό!

Και αφού την άφησε αναίσθητη, πήγε ξανά για ύπνο! Όταν ξύπνησε κατάλαβε ότι η μητέρα του ήταν νεκρή.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει