Ενημέρωση με ένα κλικ

Θύμα ληστείας όχι μια, αλλά 22 φορές! Δείτε το βιντεο

Σταθερός “πελάτης” των ληστών της περιοχής φαίνεται ότι είναι ο ιδιοκτήτης μιας κατοικίας στο χωριό Τραπεζοντή στην Σπάρτη. Ο αγανακτισμένος κάτοικος, έχει πέσει θύμα κλοπής ούτε μία, ούτε δύο αλλά 22 φορές, γεγονός που του δίνει το δικαίωμα να είναι απόλυτα αγανακτισμένος. Μάλιστα όπως είπε έχει αγοράσει «4-5 πλυντήρια και καμιά 10αριά ψυγεία».

Ο άντρας μένει στην Αθήνα και επισκέπτεται το χωριό για τις διακοπές του, κάθε φορά που μπαίνει στο σπίτι μετράει και τις απώλειες… Χαρακτηριστικό είναι πώς του άτυχου άνδρα του πήραν μέχρι και τις χαρτοπετσέτες.

Όπως μεταδίδει το flynews.gr την τελευταία φορά που έγινε κλοπή στο σπίτι του, ήταν όταν χρειάστηκε να λείψει για μερικές ώρες από το σπίτι και όταν γύρισε, τα βρήκε όλα ανοιχτά.

«Είναι 22η φορά που κλέβουν το σπίτι. Δεν είναι μία, ούτε 15. Μπαίνουν μέσα και παίρνουν μέχρι και τις χαρτοπετσέτες!», τόνισε ο ιδιοκτήτης.
«Έχουμε πάει στην αστυνομία ξανά και ξανά και δεν γίνεται τίποτα. Κλέβουν και το ρεύμα! Ήρθαμε πέρυσι με τα πέντε μου εγγόνια να κάτσουμε λίγες ημέρες και καλώδιο της ΔΕΗ περνούσε μέσα από τους μπαχτσέδες. Να τα ακουμπήσουν τα παιδιά και να σκοτωθούν…» ανέφερε εμφανώς συγχυσμένος.

Το χειρότερο από όλα όμως, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του είναι πως ακόμα οι ληστές είναι ελεύθεροι. Προσπαθώντας να αποφύγει και άλλη ληστεία, τοποθέτησε τσίγκους στα παράθυρα και τις πόρτες της οικίας του.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει