Ενημέρωση με ένα κλικ

Δολοφονία 79χρονης: «Ακούγαμε τον μητροκτόνο να φωνάζει και να τσιρίζει»

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο «φως της δημοσιότητας» από στυγνό έγκλημα στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, όπου ένας 50χρονος μητροκτόνος αφαίρεση τη ζωή της 79χρονης μητέρας του. Η ηλικιωμένη διέμενε σε διαμέρισμα που ενοικίαζε μαζί με τον γιο της εδώ και 13 χρόνια.

Σύμφωνα με μαρτυρία ενοίκου της πολυκατοικίας στη Voria.gr, είχαν μάθει ότι ο γιος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα «τον ακούγαμε να φωνάζει και να τσιρίζει μέσα στο διαμέρισμα». Η 79χρονη Πολυξένη, όπως περιγράφει η ένοικος της πολυκατοικίας, ήταν μια καλή και ήσυχη γυναίκα, την οποία έβλεπαν να κάνει τα ψώνια της στη γειτονιά, ενώ όπως σημειώνει εδώ και χρόνια ήταν χήρα και είχε ακόμη έναν γιο, ηλικίας 53 χρόνων.

Μαρτυρία ενός άλλου γείτονα, ανέφερε ότι έβλεπε κάθε μέρα την γυναίκα να βγαίνει και να πίνει τον καφέ της στο μπαλκόνι, ενώ για τον γιο της είπε πως είχε ψυχολογικά προβλήματα και ότι δεν έβγαινε καθόλου από το σπίτι, παρά μόνο στο μπαλκόνι.

Πρόσθεσε επίσης ότι ο άλλος γιος της οικογένειας τους έφερνε τα ψώνια και τους φρόντιζε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δράστης αφού διέπραξε το στυγερό έγκλημα έφυγε από το σπίτι, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε από την αστυνομία.

Εχθές κατά τις 4 το απόγευμα ο 53χρονος πήγε στο διαμέρισμα καθώς ανησυχούσε επειδή η μητέρα του δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και όταν μπήκε στο σπίτι την αντίκρισε μέσα σε μια λίμνη αίματος. Άμεσα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Η μάρτυρας αναφέρει πως όταν κατέβηκε να δει τι συμβαίνει της ήρθε η μυρωδιά από το αίμα και αντιλήφθηκε πως κάτι τραγικό έχει συμβεί.

 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει