Ενημέρωση με ένα κλικ

Θεσσαλονίκη: Μήνυσε νυχτερινό κέντρο γιατί του σέρβιραν χλωρίνη αντί για νερό!

Ενας 43χρονος στη Θεσσαλονίκη μήνυσε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία το εμφιαλωμένο νερό που κατανάλωσε εντός του καταστήματος είχε καυστική γεύση, παρόμοια με της χλωρίνης.

Ο ίδιος ένιωσε ένα «κάψιμο», όπως περιέγραψε στην μήνυσή του, κάνοντας λόγο για «γεύση… χλωρίνης».

Λόγω της αδιαθεσίας που αισθάνθηκε, κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ είναι καλά στην υγεία του.

Σε συνέχεια της μήνυσης που κατέθεσε (μετά τις ιατρικές εξετάσεις) συνελήφθη ο 55χρονος υπεύθυνος του κέντρου διασκέδασης. Με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα, με την προσκόμιση των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων σε δείγμα του υγρού που κατανάλωσε, αλλά και του ιατρικού φακέλου του καταγγέλλοντος.

Το περιστατικό συνέβη, το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο 43χρονος διασκέδαζε με την παρέα του στο συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More