Ενημέρωση με ένα κλικ

Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Φοβάμαι για τη ζωή της…»! (Video)

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, κ. Όθωνας Παπαδόπουλος, μίλησε στο «Πρωινό» και τον Τάσο Τεργιάκη για τη ψυχολογική κατάσταση της 33χρονης το δεύτερο 24ωρο της κράτησής της, ενώ εξέφρασε και φόβους για τη ζωή της.

«Η ψυχολογική κατάσταση της κας Πισπιρίγκου είναι άσχημη, οι συνθήκες είναι αυτές που προβλέπονται κανονικά από τη νομοθεσία, δεν υπάρχει κάποια παρεκτροπή. Όσον αφορά το αίτημα για της χορήγησης προστασίας έχει γίνει δεκτό. Σε οποιοδήποτε ερώτημα τέθηκε από την ανακρίτρια έδωσε απάντηση η Ρούλα, ενώ έδωσε τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα, ενώ προέβαλε και τους δικούς της ισχυρισμούς σχετικά με τον χρόνο θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας, όσο και με τον χρόνο χορήγησης της κεταμίνης» είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Yπογράμμισε επίσης ότι δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. «Η επικοινωνία διακόπηκε μέσα σε μία νύχτα, την πρώτη ημέρα της κράτησής της η επικοινωνία ήταν κανονική». Όταν ρωτήθηκε για το αν φοβάται για τη ζωή της, σημείωσε πως «με όλα αυτά που βλέπω στα Μέσα κι εγώ φοβάμαι για τη ζωή της».

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει