Ενημέρωση με ένα κλικ

Αποκάλυψη «Βόμβα» – Πάτρα: Η Τζωρτζίνα είχε νοσηλευτεί το 2015 με φαρμακευτική δηλητηρίαση (video)

Νέα συνταρακτική αποκάλυψη για την Τζωρτζίνα, το πρώτο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα, έκανε μέσα από το T-live η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού.

Ιατρικές πηγές από το Καραμανδάνειο επιβεβαιώνουν στο T-live ότι έχουν δύο άλλες δύο εισαγωγές της 9χρονης. Η μία το 2014 και η άλλη το 2015 για αναφερόμενες υπό διερεύνηση εκχυμώσεις και για αναφερόμενη φαρμακευτική δηλητηρίαση. (Στο δεύτερο περιστατικό οι γονείς νόμιζαν ότι η Τζωρτζίνα είχε πάρει γόπα από τσιγάρο και γι’ αυτόν τον λόγο την είχαν μεταφέρει στο νοσοκομείο). Πρόκειται για το χρονικό διάστημα που γίνεται η καταγγελία στο «Χαμόγελο του παιδιού» και οι κοινωνικές υπηρεσίες κάνουν έλεγχο στο σπίτι της οικογένειας.

Η πρώτη εισαγωγή έγινε στις 13/1/2014, όταν η Τζωρτζίνα έμεινε για μία ημέρα στην παιδιατρική κλινική, έχοντας μελανιές. Η δεύτερη εισαγωγή έγινε στις 21/5/2015 με αναφερόμενη φαρμακευτική δηλητηρίαση και της έγινε πλύση στομάχου.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τη Γιώτα Κηπουρού, γίνεται έρευνα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο για τυχόν εισαγωγές της Τζωρτζίνας στο παρελθόν.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει