Ενημέρωση με ένα κλικ

Πισπιρίγκου: Οι αρχές “σαρώνουν” όλες τις συσκευές της – Μπαλάσκας: Όταν την συλλάβαμε ήταν χαμογελαστή

Το κινητό  της Ρούλας Πισπιρίγκου “σαρώνουν” οι αστυνομικές αρχές ακτινογραφώντας κάθε κίνηση που θα τους οδηγήσει στον τρόπο που η φερόμενη μητροκτόνος προμηθεύτηκε την τεράστια ποσότητα κεταμήνης. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η προμήθεια έγινε πριν ένα χρόνο, λίγο μετά τον θάνατο της κόρης της Ίριδας και φυισικά τον χωρισμό της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ως γνωστόν η κατηγορούμενη ήταν…εθισμένη με τα σόσιαλ μίντια, συμμετείχε σε γκρουπάκι, έκανε αγορές από το ίντερνετ, έκανες πολλές αναζητήσεις στο διαδίκτυο και συνομιλούσε με κόσμο μέσω των εφαρμογών. Όλα αυτά θα περάσουν στα…χέρια των ελληνικών αρχών, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει να ανασύρουν ακόμα και σβησμένα αρχεία που ενδεχομένως να δώσουν φως στην συνταρακτική αυτή υπόθεση.  Άνθρωποι της αστυνομίας εκτιμούν ότι οι συσκευές που χρησιμοποιούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου αργά ή γρήγορα θα μιλήσουν, καθώς ήταν μανιώδης χρήστης του διαδικτύου και των σόσιαλ μίντια.

Εν τω μεταξύ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε ότι κατά την σύλληψη της η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη.  «Όταν τη συλλάβαμε ήταν μία χαμογελαστή, χαρωπή κυρία που μιλούσε. Όταν μάλιστα της είπαμε να μας ακολουθήσει έκανε και συνεντεύξεις σε ηλεκτρονικά Μέσα. Όταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής της είπαμε ότι συλλαμβάνεσαι γιατί υπάρχει ένταλμα ήταν σχεδόν κατατονική, σταμάτησε να μιλάει», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μπαλάσκας .

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει