Ενημέρωση με ένα κλικ

Καταγγελία-ΣΟΚ: “Πρώτα με νάρκωσαν και μετά με βίασαν”

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο προσκήνιο αναφορικά με την καταγγελία 24χρονης ότι τη βίασαν μέσα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. 

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο προσκήνιο αναφορικά με την καταγγελία 24χρονης ότι τη βίασαν μέσα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. 

Όπως είναι ήδη γνωστό, την επομένη της Πρωτοχρονιάς η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη προχώρησε στη σύλληψη ενός 27χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να είναι συνιδιοκτήτης γνωστού μαγαζιού και να οργάνωσε μαζί με τους συνεργάτες του, ένα πάρτι σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης.

Στο πάρτι συμμετείχαν και επιχειρηματίες από την Αθήνα, με την κατάσταση να «εκτρέπεται» εις βάρος της 24χρονης. Σύμφωνα με την καταγγελία, η νεαρή κοπέλα κατάλαβε κάποια στιγμή ότι της έριξαν υπνωτικά χάπια στο ποτό της. Η ίδια φέρεται να αποφάσισε να αποχωρήσει από τη σουίτα και να κοιμηθεί σε άλλο δωμάτιο του ξενοδοχείου, καθώς, λόγω των χαπιών, της ήταν αδύνατον να γυρίσει στο σπίτι της.

Τελικά, η 24χρονη βρέθηκε πεσμένη στο πάτωμα διαδρόμου του ξενοδοχείου, με την κοπέλα να επισκέπτεται αργότερα το αστυνομικό τμήμα, καταγγέλλοντας τον βιασμό της από τρεις άντρες και κατηγορώντας τον 27χρονο πως ήταν ένας από αυτούς. Ο τελευταίος οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή, όμως αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα κάθε μήνα, απαγόρευση να προσεγγίσει και να επικοινωνήσει με το φερόμενο θύμα).

Σημειώνεται ότι στην απολογία του, ο 27χρονος έχει αρνηθεί την κατηγορία περί βιασμού και έχει κατονομάσει άλλα πρόσωπα που φέρονται να είναι οι δράστες.

Επίσης, ο 27χρονος φέρεται να είναι αυτός που με ανάρτηση του –την οποία στη συνέχεια απενεργοποίησε– παραδέχθηκε ότι πίεσε κοπέλες προκειμένου να παραβρεθούν στο πάρτι, ώστε «να ομορφύνει η βραδιά για τους φίλους και πελάτες μας που ήρθαν από Αθήνα για το τριήμερο».

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση έχει ήδη λάβει μεγάλες διαστάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αναφορές σε ονόματα επιχειρηματιών ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει