Ενημέρωση με ένα κλικ

Γιατί δεν θα γίνει υποχρεωτικός o εμβολιασμός!

Η συζήτηση για την επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού έχει ανοίξει, καθώς η υπάρχει ραγδαία επιδείνωση της επιδημιολογικής εικόνας στη χώρα. Ωστόσο η κυβέρνηση δεν σκέφτεται προς το παρόν αυτό το μέτρο για την  αναχαίτιση της πανδημίας Τους λόγους εξήγησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Καμιά ευρωπαϊκή χώρα αυτή την χρονική στιγμή δεν έχει προχωρήσει σε ένα πλήρες απαγορευτικό και σε υποχρεωτικό εμβολιασμό πέραν της Αυστρίας» υποστήριξε στον Σκάι, ο υπουργός Ανάπτυξης.

Ανέφερε παράλληλα ότι στην Ιταλία, η τραυματική εμπειρία στο Μπέργκαμο σόκαρε την κοινωνία αλλά και την συσπείρωσε ως προς τον εμβολιασμό, σημειώνοντας ωστόσο πως ούτε η κυβέρνηση Ντράγκι έχει προχωρήσει σε υποχρεωτικό εμβολιασμό παρά μόνο στους υγειονομικούς.

Παράλληλα, ο κυβερνητικό εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, υπογράμμισε δε ότι δεν πρόκειται να παρθούν νέα μέτρα, καθώς «ήδη αυτά φαρμόζονται μπορούν να θέσουν υπό έλεγχο την πανδημία».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More