Ενημέρωση με ένα κλικ

Επίθεση στο Κορωπί: Αδέρφια οι δράστες – Σεσημασμένο το θύμα

Άγρια επίθεση δέχτηκε άνδρας λίγα λεπτά πριν τις 11:00 την Τρίτη (16.11.2021) έξω από το ΚΕΠ, επί της οδού Αγίων Αναργύρων, στο Κορωπί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsit.gr και μαρτυρίες κατοίκων μόλις ένας άνδρας που συνοδεύονταν από μια γυναίκα βγήκε από το ΚΕΠ στο Κορωπί, δύο οχήματα κινήθηκαν με μεγάλη ταχύτητα και σταμάτησαν μπροστά τους.

Μέσα από τα οχήματα βγήκαν δύο άτομα και τότε ξεκίνησαν να χτυπούν το θύμα με λοστούς και μόλις έπεσε το έδαφος τον πυροβόλησαν στο πόδι, μπροστά στα μάτια της γυναίκας που τον συνόδευε.

Στη συνέχεια οι δράστες μπήκαν μέσα στα αυτοκίνητα τους και αφού ανέπτυξαν ταχύτητα, εξαφανίστηκαν στα στενά της περιοχής.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Ερυθρό Σταυρό προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το άτομο που δέχτηκε τη σφαίρα στο πόδι ήταν σεσημασμένο, καθώς είχε απασχολήσει στο παρελθόν σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι δύο δράστες είναι αδέρφια.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει