Ενημέρωση με ένα κλικ

Σωματείο Δισκοθετών Θεσσαλονίκης: “Βάλαμε ένα λιθαράκι στο να επιστρέψει η μουσική στην εστίαση”

Την ικανοποίησή τους για τις ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας για την άρση περιοριστικών μέτρων για την μουσική και το ωράριο στη διασκέδαση, εξέφρασε το Σωματείο Δισκοθετών Νομού Θεσσαλονίκης.

 

“Είμαστε χαρούμενοι που με τις άμεσες κινητοποιήσεις μας βάλαμε ένα λιθαράκι στο να γίνει πραγματικότητα η επιστροφή της μουσικής στην εστίαση”, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

 


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Μετά τις ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας κ. Πλεύρη σχετικά με την άρση των περιοριστικών μέτρων σχετικά με την μουσική (αλλά και το ωράριο και τις συνθήκες για όρθιους, χορό, κτλ) δηλώνουμε ικανοποιημένοι για την επιστροφή μας σε μία κανονικότητα περίπου όπως την ξέραμε πριν από την πανδημία.

 

 

Εμείς ως Σωματείο Δισκοθετών DJs Νομού Θεσσαλονίκης είμαστε χαρούμενοι που με τις άμεσες κινητοποιήσεις μας βάλαμε ένα λιθαράκι στο να γίνει πραγματικότητα η επιστροφή της μουσικής στην εστίαση.

 

 

Γνωρίζουμε πως ένας μεγάλος αριθμός καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, βασίζεται λίγο ή πολύ στην μουσική και βλέποντας αρκετά cafe – bar & club να ανακοινώνουν “Grand Opening” με διάφορα parties νιώθουμε ανήσυχοι. Οφείλουμε να επισημάνουμε στους επιχειρηματίες της εστίασης πως πρέπει να υπάρξει αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων που έχει θέσει η κυβέρνηση, ούτως ώστε να μην υπάρξει για άλλη μία φορά απαγόρευση της μουσικής ή ακόμα χειρότερα κάποιο καθολικό lockdown.

 

 

Ο Οκτώβριος θα είναι κρίσιμος μήνας για την πόλη της Θεσσαλονίκης (γιορτή Αγίου Δημητρίου & 28η Οκτωβρίου) οπότε επισημαίνουνε ότι είναι υποχρέωση όλων μας, εργαζόμενων αλλά και επιχειρηματιών, να είμαστε καθόλα νόμιμοι και προσεκτικοί για να μην δώσουμε αφορμές για ενδεχόμενες αλλαγές και οπισθοχωρήσεις όταν θα επανεξεταστούν τα μέτρα 15 μέρες μετά”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει