Σαρωνικός: Νεκρός 52χρονος που έπεσε από ιστιοφόρο — Συνελήφθη ο κυβερνήτης του σκάφους
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο άνδρας νότια των Φλεβών, με τις αρχές να διερευνούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.
Μία τραγική κατάληξη είχε το περιστατικό με την πτώση ενός 52χρονου ημεδαπού στη θάλασσα, ο οποίος ήταν μέλος του πληρώματος ιστιοφόρου σκάφους στη θαλάσσια περιοχή νότια-νοτιοδυτικά της νήσου Φλεβών στον Σαρωνικό.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα, ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος, μετά από συντονισμένες ενέργειες του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ). Αμέσως μετά την ανάσυρσή του, μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στο λιμάνι της Βουλιαγμένης και από εκεί διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βούλας «Ασκληπιείο», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Η Λιμενική Αρχή Βουλιαγμένης έχει αναλάβει τη διενέργεια προανάκρισης για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο. Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, ο κυβερνήτης του ιστιοφόρου συνελήφθη.
