Ενημέρωση με ένα κλικ

Οι ημερομηνίες καταβολής του επιδόματος των 534 ευρώ

Κατά τον υπουργό Εργασία Γιάννη Βρούτση, η μεταφορά πίστωσης ύψους 6.268.000 ευρώ έχει εγκριθεί

Στον καθορισμό των ημερομηνιών καταβολής του επιδόματος των 534 ευρώ, προχώρησαν οι αρμόδιες αρχές, με τις ημερομηνίες να ποικίλλουν με βάση την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

Τη Δευτέρα 6 Ιουλίου αναμένεται νέα πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, με αποδέκτες 7.835 δικαιούχους ειδικών κατηγοριών.

Κατά τον υπουργό Εργασία Γιάννη Βρούτση, η μεταφορά πίστωσης ύψους 6.268.000 ευρώ έχει εγκριθεί, από τον Ε.Φ. 1033-501-0000000, ΑΛΕ 2310989899 οικονομικού έτους 2020. Σκοπός της έγκρισης, η δρομολόγηση της πληρωμής της αποζημίωσης ειδικού σκοπού στους δικαιούχους ειδικών κατηγοριών, το σύνολο των οποίων ανέρχεται σε 7.835.

Οι πληρωμές για την αποζημίωση αναφορικά με τις αιτήσεις Ιουνίου οι οποίες θα υποβληθούν έως τις 7 Ιουλίου, αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις 13 και 14 Ιουλίου.

Όσοι βρίσκονται σε αναστολή εργασίας τον μήνα Ιούλιο καθώς και για αιτήσεις οι οποίες θα κατατεθούν από τους εργοδότες έως τις 7 Αυγούστου, οι πληρωμές αναμένονται να πραγματοποιηθούν από τις 10 έως τις 12 Αυγούστου.

Για τους εργαζόμενους οι οποίοι θα τεθούν σε αναστολή τον μήνα Αύγουστο και οι αιτήσεις τους θα υποβληθούν έως τις 7 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να λάβουν την αποζημίωση στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου.

Τέλος, για αναστολές συμβάσεων του μήνα Σεπτεμβρίου, το επίδομα αναμένεται καταβληθεί από τις 12 ως τις 14 Οκτωβρίου.

Οι σχετικές αιτήσεις δύναται να υποβληθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα supportemployees.services.gov.gr, ενώ οι εργοδότες στο πληροφοριακό σύστημα «Εργάνη».

Οι εποχικοί εργαζόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν επίσης δήλωση, ενώ το ίδιο ισχύει τόσο για όσους επαναπροσλήφθηκαν, όσο και για όσους δεν έχουν επαναπροσληφθεί.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει