Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός: Βλάπτει σοβαρά την «υγεία» των Χρηματιστηρίων!

Καταβαραθρώνονται τα Χρηματιστήρια όλου του κόσμου...

Ο κορονοϊός εκτός από τους ανθρώπους, βλάπτει σοβαρά και την «υγεία» των Χρηματιστηρίων, αφού οι αγορές υποχωρούν σήμερα στο χαμηλότερο επίπεδο εδώ και πάνω από δύο μήνες!

Οι ευρωπαϊκές μετοχές κατέγραψαν εχθές, 24 Φεβρουαρίου,  τη χειρότερη ημερήσια πτώση τους από τον Ιούνιο του 2016 καθώς οι ανησυχίες που έχει επιφέρει ο κορονοϊός και η εξάπλωσή του σε όλο τον κόσμο έχουν επηρεάσει και τις αγορές.

Το Χρηματιστήριο Αθηνών εχθές κατέγραψε το χαμηλότερο κλείσιμο μετά τη συνεδρίαση της 16ης Αυγούστου 2019, καθώς ενδοσυνεδριακά καταβαραθρώθηκε στις 809,78 μονάδες ενώ σημείωσε απώλειες έως και 9,32%.

Σήμερα, ο πανευρωπαϊκός δείκτης «STOXX 600» σημείωσε αρχικά άνοδο 0,6% στο Λονδίνο, αλλά στη συνέχεια υποχώρησε κατά 0,3%, ενώ οι μετοχές στην Ιταλία έχασαν 0,3% παρατείνοντας τις προηγούμενες απώλειες, καθώς είναι η χώρα που έχει χτυπήσει περισσότερο ο κορονοϊός στην Ευρώπη.

Ο παγκόσμιος δείκτης μετοχών «MSCI», που παρακολουθεί μετοχές σε 47 χώρες, υπέστη εχθές τη μεγαλύτερη ημερήσια πτώση των τελευταίων δύο ετών!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει