Ενημέρωση με ένα κλικ

Επίδομα ύψους 400 ευρώ σε 1.280 εργαζομένους – Δικαιούχοι και αιτήσεις

Εκπαιδευτικό επίδομα ύψους 400 ευρώ μπορούν να λάβουν οι εργαζόμενοι στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου έργου «Κατάρτιση και Πιστοποίηση 1.280 εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα για απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων σύγχρονων τεχνητών».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΒΕΑ, το έργο, το οποίο συγχρηματοδοτείται από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα – Επιχειρηματικότητα – Καινοτομία 2014-2020, στοχεύει στην κατάρτιση 1.280 εργαζομένων με εξαρτημένη σχέση εργασίας, του ιδιωτικού τομέα, από όλες τις περιφέρειες της χώρας, στα ακόλουθα αντικείμενα:

Χειριστής εφαρμογών αυτοματισμού γραφείου
Θέματα Επεξεργασίας, Μεταποίησης, Τοποθέτησης και Εμπορίας Υαλοπινάκων
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στην κατάρτιση μίας από τις δύο παραπάνω θεματικές.

Το επίδομα και οι αιτήσεις
Η κατάρτιση, διάρκειας 80 ωρών θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά (με τη μέθοδο της σύγχρονης και ασύγχρονης κατάρτισης), ενώ οι ωφελούμενοι που θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα κατάρτισης και υλοποίησης, θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα 400 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κρατήσεων).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν συμμετοχής στον σύνδεσμο: https://katartisi.acsmi.gr/ για το πρόγραμμα έως τη Δευτέρα στις 12 Σεπτεμβρίου 2022. Εργαζόμενοι με εξαρτημένη σχέση εργασίας του ιδιωτικό τομέα, από κάθε κλάδο της οικονομίας και από όλες τις περιφέρειες της χώρας, μπορούν να υποβάλουν αίτηση.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει