Ενημέρωση με ένα κλικ

Χειμερινές εκπτώσεις 2022: Ανοικτά τα μαγαζιά την Κυριακή 16 Ιανουαρίου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών (ΕΣΑ) ενημερώνει ότι η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων αρχίζει τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και λήγει στις 28 Φεβρουαρίου.

Επισημαίνεται, εξάλλου, πως τα καταστήματα θα παραμείνουν προαιρετικά ανοιχτά την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από 11:00′ έως 18:00′.

Με αφορμή την έναρξη των εκπτώσεων, ο πρόεδρος του ΕΣΑ Σταύρος Καφούνης δήλωσε πως «από την Δευτέρα οι επιχειρήσεις θα διαθέτουν τα προϊόντα τους σε πολύ ελκυστικές τιμές για να πάρουν μία ανάσα ρευστότητας που τόσο έχουν ανάγκη».

Ο ίδιος προέτρεψε «το καταναλωτικό κοινό να επισκεφτεί από την πρώτη στιγμή τα εμπορικά καταστήματα, που έχουν αποδείξει την άρτια τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και για άλλη μια φόρα να πραγματοποιήσει τις αγορές του σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, επιλέγοντας από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες των ειδών».

 

Εορταστικό ωράριο: Τι ώρες θα λειτουργούν τα καταστήματα τη περίοδο των γιορτών;

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης (ΣΕΛΠΕ) ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια των εορτών τα εμπορικά καταστήματα σε όλη τη χώρα θα μπορούν να παραμείνουν ανοικτά:

– Τις καθημερινές από τις 10:00 έως τις 21:00μμ

– Τα Σάββατα από τις 9:00 έως τις 20:00μμ

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει