Ενημέρωση με ένα κλικ

Πρόσληψη 6 ατόμων στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από τις 21/05/2020 έως και 27/05/2020.

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προχωρά ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Την ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣΕΠ, με την προκήρυξη ν’αφορά την πρόσληψη συνολικά 6 ατόμων για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου, και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

-3 ΔΕ οδηγοί

-3 ΥΕ  εργάτες πυρασφάλειας

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας Δεκελείας 97, Τ.Κ. 143 41, Νέα Φιλαδέλφεια απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού (τηλ. επικοινωνίας:213-2049065).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, ήτοι από 21/05/2020 έως και 27/05/2020.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης και τις υπεύθυνες δηλώσεις: α) στην υπηρεσία στην ανωτέρω διεύθυνση· και β) στο site του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας στη διαδρομή Εφημερίδα της Υπηρεσίας.- Προσλήψεις- Διορισμοί.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει