Ενημέρωση με ένα κλικ

Με βλέψεις προς τις ΗΠΑ ο Λιονέλ Μέσι

Διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν την αποδοχή της πρότασης από πλευράς Μέσι

Ειδύλλιο φαίνεται να εξελίσσεται μεταξύ του Λιονέλ Μέσι και της Μάντσεστερ Σίτι, με την δεύτερη να του προσφέρει συμβόλαιο ύψους 750 εκατομμυρίων ευρώ

Την είδηση μεταδίδει η καταλανική Sport, αναφέροντας την επιθυμία της Σίτι για συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών.

Η πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι προσφέρει στον Μέσι τη δυνατότητα να αγωνιστεί για τα επόμενα τρία χρόνια στην Premier League υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα και στη συνέχεια για άλλα δύο χρόνια στο αμερικανικό MLS με τη φανέλα της New York FC.

H New York FC βρίσκεται κάτω από την ίδια ιδιοκτησιακή στέγη με εκείνη του Μάντσεστερ. Το 2013, η Σίτι με τη Νιού Γιορκ Τζάιαντς εξαγόρασαν την New York FC και έκτοτε την διαχειρίζονται σε συνεργασία.

Οι πάγιες ετήσιες απολαβές θα είναι 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μετά την μετακίνηση τους στις ΗΠΑ, θα πάρει ως πριμ άλλα 250 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία όμως δεν μπορεί να πάρει νωρίτερα λόγω περιορισμών του Financial Fair Play.

Διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν την αποδοχή της πρότασης από πλευράς Μέσι, η οποία ωστόσο θα πρέπει να λύσει και το θέμα της αποζημίωσης που ζητά η Μπαρτσελόνα για να δώσει την έγκρισή της.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει