Ενημέρωση με ένα κλικ

Champions League: Πρεμιέρα με ντέρμπι στην Βαρκελώνη, στο Λίβερπουλ και στο Μιλάνο

Αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της πρεμιέρας στο Champions League. Μετά από ένα γεμάτο, από αθλητικής πλευράς, καλοκαίρι, λόγω του EURO και των Ολυμπιακών Αγώνων, το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων επικεντρώνεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη, που αρχίζει το προσεχές διήμερο.

Την… παράσταση «κλέβει» το ντέρμπι της Βαρκελώνης, όπου για πρώτη φορά μετά από περίπου 17 χρόνια, η Μπαρτσελόνα θα παραταχθεί χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Καταλανοί φιλοξενούν την Μπάγερν Μονάχου, σε μία αναμέτρηση όπου δεν χωρούν προβλέψεις. Οσον αφορά την Παρί Σεν Ζερμέν, αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο Βέλγιο με αντίπαλο την Μπριζ, που θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό, απέναντι στο λογικό φαβορί του αγώνα.

Αμφίρροπος αγώνας, αναμένεται και στο Λίβερπουλ, όπου οι «κόκκινοι» θα φιλοξενήσουν την Μίλαν του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος επέστρεψε μετά από τετράμηνη απουσία, «βρίσκοντας δίχτυα» στην νίκη επί της Λάτσιο.

Κάτι ανάλογο, ισχύει και για το ντέρμπι της Ιντερ με την Ρεάλ Μαδρίτης, στο Μιλάνο, με τους δύο ιστορικούς αντιπάλους να διάγουν την αρχή μίας μεταβατικής χρονιάς, για διαφορετικούς λόγους, ενώ στο ντέρμπι της Ιβηρικής χερσονήσου, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει προβάδισμα υποδεχόμενη την Πόρτο.

Η κάτοχος του τροπαίου, Τσέλσι, υποδέχεται την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης κι εκτός απροόπτου θα πετύχει την πρώτη της νίκη στην εφετινή διοργάνωση, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει -μάλλον- εύκολο έργο στην Ελβετία με αντίπαλο την Γιουνγκ Μπόις.

Οσον αφορά την -μέχρι στιγμής- απογοητευτική Γιουβέντους, δοκιμάζεται στην έδρα της σουηδικής Μάλμε που είναι «σκληρό καρύδι», ενώ η -για ακόμη μία φορά εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου- Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Λειψία, σ΄ ένα ματς πιο δύσκολο απ΄ ό,τι φαίνεται αρχικά.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας, έχει ως εξής:

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου (22:00)

5ος όμιλος
Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)
Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)-Μπενφίκα (Πορτογαλία)

6ος όμιλος
19:45 Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία)-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)
Βιγιαρεάλ (Ισπανία)-Αταλάντα (Ιταλία)

7ος όμιλος
19:45 Σεβίλη (Ισπανία)-Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)
Λιλ (Γαλλία)-Βόλφσμπουργκ (Γερμανία)

8ος όμιλος
Τσέλσι (Αγγλία)-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία)
Μάλμε (Σουηδία)-Γιουβέντους (Ιταλία)

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου

1ος όμιλος
Μπριζ (Βέλγιο)-Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)
Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)-Λειψία (Γερμανία)

2ος όμιλος
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Πόρτο (Πορτογαλία)
Λίβερπουλ (Αγγλία)-Μίλαν (Ιταλία)

3ος όμιλος
19:45 Μπεσίκτας (Τουρκία)-Ντόρτμουντ (Γερμανία)
Σπόρτινγκ Λισαβώνας (Πορτογαλία)-Αγιαξ (Ολλανδία)

4ος όμιλος
19:45 Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβία)-Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)
Ιντερ (Ιταλία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει