Ενημέρωση με ένα κλικ

Μύκονος: Συνελήφθη ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για επίθεση σε αστυνομικούς

Χειροπέδες πέρασαν τα ξημερώματα της Παρασκευής αστυνομικοί στη Μύκονο στον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, που ενεπλάκη σε καβγά έξω από κλαμπ, ενώ κατηγορείται για επίθεση κατά ανδρών της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ύψους 1,94 εικοσιεπτάχρονος ποδοσφαιριστής ενεπλάκη σε σοβαρό επεισόδιο έξω από κλαμπ, στο οποίο συμμετείχαν και άλλοι συμπατριώτες του.

Το Mykonoslive.tv παρουσιάζει βίντεο του παίκτη να διασκεδάζει στο νησί των ανέμων λίγο πριν τη συμπλοκή.

 

Η ένταση που δημιουργήθηκε οδήγησε πολίτες να καλέσουν την Αστυνομία. Ωστόσο, όταν οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ έφτασαν στο σημείο, για να επιβάλουν την τάξη, ο διεθνής ποδοσφαιριστής και οι συμπατριώτες του άρχισαν να επιτίθενται λεκτικά εναντίον τους, ενώ στη συνέχεια τους επιτέθηκαν και με σωματική βία.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν άμεσα και προσήγαγαν τα τρία βρετανικής υπηκοότητας άτομα ανάμεσα τους και τον στόπερ της Γιουνάιτεντ, στο Α.Τ. Μυκόνου. Ωστόσο, ακόμα και εκεί οι προσαχθέντες επιτέθηκαν και χτύπησαν δύο αστυνομικούς, με αποτέλεσμα οι προσαγωγές να μετατραπούν σε συλλήψεις.

Πηγή: skai.gr

 

Πηγή: https://www.skai.gr/index.php/news/greece/mykonos-synelifthi-o-arxigos-tis-mantsester-giounaitent-gia-epithesi-kata-astynomikon
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει