Ενημέρωση με ένα κλικ

Ελεύθερος ο εμπλεκόμενος διαιτητής σε υπόθεση ναρκωτικών και πορνείας

Ρεπορτάζ, αναφέρουν την σύλληψη 9 γυναικών και 26 ανδρών, καθώς και την κατάσχεση χρημάτων, όπλων και μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης

Ελεύθερος αφέθηκε ο Σλοβένος διαιτητής, Σλάβκο Βίντσιτς, ο οποίος είχε συλληφθεί σε πάρτι στη Βοσνία, στο οποίο υπήρχαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, με τον ίδιο να δηλώνει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή, με την υπόθεση ναρκωτικών και όπλων.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι, δέχθηκε μία πρόσκληση σε ένα επαγγελματικό δείπνο, το οποίο μετατράπηκε σε πάρτι οργίων, ενορχηστρωμένο από την Τιγιάνα Μαξίμοβιτς.
Ρεπορτάζ, αναφέρουν την σύλληψη 9 γυναικών και 26 ανδρών, καθώς και την κατάσχεση χρημάτων, όπλων και μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης. Μετά την κατάθεση του ως μάρτυρας και την απελευθέρωση του, ο ίδιος μίλησε στην «Vecer» της πατρίδας του.

«Βρέθηκα σε αυτό το πάρτι κατά τύχη. Έχω δική μου εταιρεία, ήμουν στη Βοσνία για μία επαγγελματική συνάντηση. Δέχθηκα την πρόσκληση, που αποδείχθηκε ότι ήταν το μεγαλύτερό μου λάθος. Το μετανιώνω.

Καθόμουν σε ένα τραπέζι με την εταιρεία μου και ξαφνικά η Αστυνομία ήρθε και συνέβη ό,τι συνέβη. Δεν έχω καμία σχέση με όλο αυτό, ούτε οι εταιρικοί μου συνέταιροι. Μας πήγαν στην Αστυνομία, καταθέσαμε ως μάρτυρες κι όταν διαπιστώθηκε ότι δεν τους ξέραμε καν, μπορούσαμε να φύγουμε».

Στο πλευρό του Βίντσιτς, τάσσεται και η ομοσπονδία της χώρας του, τονίζοντας ότι απλά βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη στιγμή που δεν έπρεπε, ενώ ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για ένα άτυχο περιστατικό.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει