Ενημέρωση με ένα κλικ

Πορεία προς την δεύτερη θέση για την ΑΕΚ

Οι αλλαγές του Παναθηναϊκού δεν βοήθησαν, ενώ οι ευκαιρίες των Σιμάνκσι και Βέρντε, θα μπορούσαν να λήξουν το παιχνίδι

Μετά την επικράτηση επί του Παναθηναϊκού με 3-1, η ΑΕΚ συνεχίζει την πορεία της προς την δεύτερη θέση με μόνο αντίπαλο πλέον τον ΠΑΟΚ

Το θέαμα κατά το πρώτο ημίχρονο υπήρξε όμορφο, με γκολ ρυθμό και σπουδαίες ευκαιρίες.

Το πρώτο γκολ σημειώθηκε μόλις στο 8′ από πλευράς ΑΕΚ όταν και ο Τσιγκρίνκσι μετά από καταπληκτική σέντρα του Μάνταλου από δεξιά, σημείωσε τέρμα με κεφαλιά.
Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε στο 16′ όταν μετά από σέντρα του Μπουζούκη, ο Κουρμπέλης έστειλε την μπάλα στην εστία της ΑΕΚ με κεφαλιά.
Η ΑΕΚ πίεσε τον Παναθηναϊκό, παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρία με τον Καμπετσή στο 31′ την οποία όμως ανέκοψε ο Μπαρκας.

Το δεύτερο τέρμα της ΑΕΚ σημείωσε στο 43᾽ ο Ολιβέιρα, κλέβοντας την  μπάλα από τον Κολοβέτσιο έξω από την περιοχή, στέλνοντας  την ΑΕΚ προπορευόμενη στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε εντός γηπέδου τους Περέα και Σερπέζη αντί των Καμπετσή και Αλεξανδρόπουλου. Ο Παναθηναϊκός γύρισε το σύστημα σε 4-3-3, ωστόσο, δεν μπόρεσε να διασπάσει την ανασταλτική οργάνωση της ΑΕΚ, η οποία διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε.

Οι αλλαγές του Παναθηναϊκού δεν βοήθησαν, ενώ οι ευκαιρίες των Σιμάνκσι και Βέρντε, θα μπορούσαν να λήξουν το παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός δεν δημιούργησε ούτε μια ευκαιρία ως το τέλος, με την ΑΕΚ να σημειώνει και τρίτο γκολ, μετά από εύστοχο πέναλτι του Βέρντε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει