Ενημέρωση με ένα κλικ

Ρεάλ Μαδρίτης: Σε καραντίνα ο Λούκα Γιόβιτς

Σε απομόνωση στο σπίτι του βρίσκεται και θα παραμείνει τις επόμενες ημέρες ο Λούκα Γιόβιτς, καθώς συναντήθηκε με έναν φίλο του στη Μαδρίτη, ο οποίος βρέθηκε εν συνεχεία θετικός στον κορoνοϊό.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος επιθετικός της Ρεάλ δεν προπονήθηκε τις δύο τελευταίες ημέρες στο «Valdebebas», παρά το γεγονός πως στο πρώτο τεστ που υποβλήθηκε το αποτέλεσμα βγήκε αρνητικό. Η Ρεάλ υπέβαλε και σε νέο τεστ τον Γιόβιτς και στη «βασίλισσα» βρίσκονται σε αναμονή των αποτελεσμάτων.

Όπως αναφέρει η ισπανική «Marca», ο φίλος του Γιόβιτς προσγειώθηκε στη Μαδρίτη από το Βελιγράδι, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (6/7). Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Ρεάλ Μαδρίτης απαιτείται να υποβάλλονται σε έλεγχο για κορoνοϊό όλοι οι επισκέπτες των παικτών της, αμέσως μετά την άφιξή τους.

Ο συγκεκριμένο φίλος του Γιόβιτς βρέθηκε θετικός και απομακρύνθηκε άμεσα από το περιβάλλον του Σέρβου επιθετικού. Ήδη, μετά την εξέλιξη αυτή, η Ρεάλ Μαδρίτης, υπέβαλε την ίδια ημέρα, τη Δευτέρα (6/7), τον Γιόβιτς στο πρώτο τεστ κορωνοϊού, το οποίο, πάντως βγήκε αρνητικό.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει