Ενημέρωση με ένα κλικ

Εμφατική νίκη Αστέρα Τρίπολης επί του Βόλου με άρωμα Φερνάντεθ

Η καλύτερη στιγμή των φιλοξενουμένων στο δεύτερο ημίχρονο, υπήρξε ένα μακρινό σουτ του Μαξ (90΄+2') που πέρασε λίγο άουτ.

Εμφατική υπήρξε η επικράτηση του Αστέρα Τρίπολης, επί του Βόλου με 4-0 και πρωταγωνιστή τον Λουίς Φερνάντεθ.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε δυναμικό με το πρώτο γκολ υπέρ του Αστέρα, να σημειώνεται μόλις 77 δευτερόλεπτα, μετά την έναρξη του αγώνα, όταν ο Κώτσιρας επιδόθηκε σε κούρσα από τα δεξιά, πασάροντας στον Λουίς Φερνάντεθ ο οποίος έστειλε με ωραίο τελείωμα, την μπάλα στα δίχτυα.

Κώτσιρας και Αλί Μπάμπα έπαιρναν πρωτοβουλίες, ενώ στα δεξιά πολλές φορές τραβιόνταν και ο Ισπανός φορ, έχοντας ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Κρέσπι

Στον αντίποδα ο Βόλος κυνηγούσε κυρίως φάσεις από τους παίκτες του άξονα, ο Τσοακάνης στο 10′ έδωσε γκολ στον Γέντρισεκ, ο οποίος όμως αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ 1-2 φορές απείλησε και ο Μουνίθ.

Η λήξη του ημιχρόνου τέλειωσε με πέναλτι, όταν και ο Σίτο ανατράπηκε από τον Καραγκιόζη. Ο Λουίς Φερνάντεθ ευστόχησε σημειώνοντας το 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μειωμένους ρυθμούς, χωρίς πολλές φάσεις. Παρόλα αυτά οι φάσεις του Αστέρα ήταν αρκετές για μια εμφατική νίκη.

Στο 51′ ο Σίτο χρίστηκε σκόρερ, ενώ στο 67′ ο Λουίς Φερνάντεθ σημείωσε το τρίτο του τέρμα σε αυτό το παιχνίδι. Ο Μπόρχα Φερνάντεθ του έστειλε την μπάλα μέσα στον κενό χώρο με τον 27χρονο επιθετικό να ευστοχεί, από θέση τετ α τετ. 

Μέχρι την αντικατάσταση του σημείωσε δύο καλές εκτελέσεις φάουλ, τις οποίες όμως απέκρουσε ο Καραγκιόζης.

Στο ίδιο διάστημα για τον Βόλο, ο νεαρός Κυζιρίδης προσπάθησε να απειλήσει δις, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η καλύτερη στιγμή των φιλοξενουμένων στο δεύτερο ημίχρονο, υπήρξε ένα μακρινό σουτ του Μαξ (90΄+2′) που πέρασε λίγο άουτ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Τασουλής, Πασαλίδης (86′ Χριστόπουλος), Αντζουλάς, Κώτσιρας, Μουνάφο (60′ Μπελόκ), Μπ. Φερνάντεθ, Σίτο (60′ Τζίμας), Αλί Μπαμπά (46′ Ριέρα), Λ. Φερνάντεθ (77′ Αλάγμπε), Κρέσπι.

ΒΟΛΟΣ: Καραγκιόζης, Φεράρι, Μήτογλου, Διαμαντής, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μαξ, Γκουαροτσένα (85′ Μπαλογιάννης), Μουνίθ (64′ Μπάλλας), Ζοάο (55′ Κορέλας), Γέντρισεκ (55′ Κυζιρίδης).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει