Ενημέρωση με ένα κλικ

Ξάνθη: Κρούσμα κορονοϊού στην ποδοσφαιρική ομάδα

Το πρώτο κρούσμα κορονοϊού εμφανίστηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SDNA, μέλος της αποστολής της Ξάνθης (δεν είναι γνωστό ακόμη αν πρόκειται για ποδοσφαιριστή ή άτομο από το τιμ) βρέθηκε θετικό σε Covid-19 έπειτα από τεστ που υποβλήθηκε όλη η ομάδα την Πέμπτη (2/7) ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τη Λαμία για τα πλέι άουτ, που βεβαίως πρόκειται να αναβληθεί.

Το άτομο που βρέθηκε θετικό τέθηκε σε καραντίνα 14 ημερών, ενώ σε απομόνωση πέντε ημερών τίθεται σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα των Ακριτών, σύμφωνα με το ιατρικό πρωτόκολλο της Super League.

Τα αποτελέσματα των τεστ έγιναν γνωστά στην ομάδα, προτού αφιχθεί στη Λαμία, σε ξενοδοχείο στην Αγχίαλο Βόλου, όπου έχει καταλύσει η αποστολή. Ο ΕΟΔΥ έχει ενημερωθεί ήδη προκειμένου να μεταβεί κλιμάκιο στο ξενοδοχείο και να πραγματοποιήσει σε νέα τεστ σε όλη την αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή της Ξάνθης που είχε ταξιδέψει για το ματς με τη Λαμία αποτελείται από τους: Άμπαντ, Μπέντο, Μπαξεβανίδης, Φασίδης, Κασάδο, Σόσα, Θυμιάνης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Τερκί, Μουλέν, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον, Φοσέ, Κάστρο, Γκαργκαλατζίδης

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει