Ενημέρωση με ένα κλικ

Χλιαρή ισοπαλία ανάμεσα σε Λαμία και Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος κατά τα τελευταία λεπτά ανέβασε ρυθμούς, απειλώντας την εστία της Λαμίας

Σε ένα παιχνίδι χαμηλών ρυθμών και λίγων φάσεων, Ατρόμητος και Λαμία ήρθαν ισόπαλοι 1-1, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν με τους Αντέτζο, Γκάλο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Από την πλευρά του Ατρόμητου, ο Σάββας Παντελίδης, παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1.

Ο Μανδάς ήταν στο τέρμα, με τους Γκάλο, Κιβρακίδη δεξιά κι αριστερά στην άμυνα, ενώ στόπερ ήταν ο Ρισβάνης με τον Γούτα. Μπουσουλάτζιτς και Χαρίσης ήταν οι αμυντικοί μέσοι, με τον Ντε Πο αριστερά, τον Νταβιώτη δεξιά και τον Ανδρούτσο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μανούσο.

Από την πλευρά της Λαμίας, ο Άκης Μάντζιος, παρέταξε τους Κάχριμαν στο τέρμα και στην άμυνα τους Σκόνδρα, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον. Στη μεσαία γραμμή βρέθηκαν οι Νιάσε και Μπεχαράνο, αριστερό εξτρέμ ήταν ο Καραμάνος, δεξί ο Ρόμανιτς και ο Βιγιάλμπα σε ρόλο δεκαριού. Στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Σασί.

Το παιχνίδι κυμάνθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς, με αρκετά λάθη και από τις 2 πλευρές. Από το 20′ κι’έπειτα η Λαμία αναπτύχθηκε, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Και οι 2 ομάδες κατάφεραν να καταρρίψουν κάθε πρόβλεψη για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Πρώτη η Λαμία, εκμεταλλευόμενη το ένα εκ των τριών διαδοχικά κόρνερ που κέρδισε σε μία φάση σκόραρε με τον Αντέτζο στο 43′. Ο Βιγιάλμπα εκτέλεσε, η μπάλα μετά από κόντρα έφτασε στον Σασί, αυτός γύρισε στο στόπερ της ομάδας του με προβολή έκανε το 0-1.

Το πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων σήμανε και την απάντηση του Ατρομήτου. Ο Κιβρακίδης κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο, ο Γκάλο ανέλαβε την εκτέλεση κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κάχριμαν.

Το δεύτερο ημίχρονο κυμάνθηκε στους ίδιους χλιαρούς ρυθμούς με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να απειλήσουν με αξιώσεις την αντίπαλη εστία.

Ο Ατρόμητος κατά τα τελευταία λεπτά ανέβασε ρυθμούς, απειλώντας την εστία της Λαμίας.

Κορυφαία φάση στο δεύτερο μέρος, αποτέλεσε το 84ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Γκάλο, ο Ρισβάνης πήρε την κεφαλιά αλλά είδε την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Κάχριμαν.

Η συγκεκριμένη φάση σήμανε και το τελικό 1-1.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει