Ενημέρωση με ένα κλικ

Επίθεση κατά μέτωπο για το Βόλο με 1-0

Περίπου στο 30' ο Καραγεωργίου κλήθηκε σε διαφοροποίηση των τακτικών του, μετά τον τραυματισμό του  Εντουάρντο.

Την πρώτη του νίκη στα play out, κατέκτησε ο Βόλος, κερδίζοντας 1-0 την Ξάνθη, με το τελικό σκορ να την κρατά χαμηλά στην κατάταξη.

Ο Βόλος απαρτιζόταν από τους Μελίσσα στο τέρμα, τους Ντεντάκη, Οικονόμου, Διαμάντη, Φεράρι στην άμυνα, τους Μαξ, Τσοκάνη στον άξονα, τους Ζοάο, Τσαούση στα άκρα και τον Γκουαροτσένα πίσω από τον Μάντζη.

Η Ξάνθη απαρτιζόταν από τον Αμπάντ στο τέρμα, τους Μπαξεβανίδη, Καρασαλίδη, Λισγάρα, Κασάδο στην άμυνα, τους Καμαρά, Κοβάσεβις στον άξονα, τους Εντορίμ, Στάρτζεον στα εξτρέμ και τον Εντουάρντο στο πλευρό του Φοσέ.

Εξ αρχής ο Βόλος πήρε τα ηνία, με την κατοχή μπάλας ν’αγγίζει το 65%. Ο Βόλος απείλησε με μακρινά σουτ, τον Τσοκάνη και Μαξ.

Η Ξάνθη προσπάθησε ανεπιτυχώς με τον Στάρτζεον ν’αναπτυχθεί από τα δεξιά. Η Ξάνθη εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα ύψους των παικτών της, με τον Λισγάρα στο 15′, σε εκτέλεση κόρνερ να παίρνει την κεφαλιά, όμως ο Γκουαροτσένα έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Περίπου στο 30′ ο Καραγεωργίου κλήθηκε σε διαφοροποίηση των τακτικών του, μετά τον τραυματισμό του  Εντουάρντο. Η αναγκαστική του αντικατάσταση με τον Μπαριέντος οδήγησε σε αλλαγή συστήματος, χωρίς όμως ν’αλλάζει η εικόνα του αγώνα.

Με εξαιρετική ατομική ενέργεια του Μάντζη, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Τσαούση ο οποίος πλάσαρε εύστοχα ανοίγοντας το σκορ.

Παρά την βελτιωμένη εικόνα της Ξάνθης η οποία εκμεταλλεύτηκε τα κόρνερ και τα φάουλ, η κατάσταση δεν άλλαξε.
Ο Βόλος αποπειράθηκε να σημειώσει δεύτερο γκολ, με τον Αμπάντ, όμως να αποκρούει ένα δύσκολο σουτ.
Η συγκεκριμένη ευκαιρία σήμανε και το τελικό 1-0.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει