Ενημέρωση με ένα κλικ

Με Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός αγκαλιά με το πρωτάθλημα

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε ένα κακό πρώτο ημίχρονο καθώς και τη νευρικότητα και αναποτελεσματικότητα του δεύτερου ημιχρόνου.

Η επικράτηση του Ολυμπιακού με 1-0 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τον φέρνει πλέον όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League.

Η κατάσταση και των 2 ομάδων ήταν καλή, με τον Ολυμπιακό ν’αφήνει τον ΠΑΟΚ 17 πόντους πίσω, μετά την νίκη αυτή. Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε ένα κακό πρώτο ημίχρονο καθώς και τη νευρικότητα και αναποτελεσματικότητα του δεύτερου ημιχρόνου.

Το πρώτο ημίχρονο απέδειξε την κυριαρχία του Ολυμπιακού, με τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να είναι φρέσκοι. Ήταν σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, έβγαζαν συνεργασίες, αποτύπωναν στο ακέραιο το πλάνο του Πορτογάλου με ελάχιστα λάθη.

Στο 7′ σημείωσε γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε. Ο Αλγερινός ήταν οφσάιντ, μετά από κεφαλιά του Σεμέδο και με τη χρήση της τεχνολογίας της γραμμής του VAR το γκολ ακυρώθηκε.

Παρόλα αυτά τα λάθη του ΠΑΟΚ συνεχίστηκαν. Με κακή συγκέντρωση, στο 23′ ο ΠΑΟΚ είδε τον Ελ Αραμπί να σκοράρει ξανά, και αυτή την φορά με έγκυρο γκολ. Ο Βιεϊρίνια διέπραξε τραγικό λάθος δίνοντας την μπάλα στον Βαλμπουενά, εκείνος έδωσε γρήγορα στον Ελ Αραμπί, με τον τελευταίο να σημειώνει το γκολ.

Το γκολ επιβάρυνε την νευρικότητα του ΠΑΟΚ ο οποίος έχανε εύκολα την μπάλα, δεν έβγαζε συνεργασίες και δεν απειλούσε. Λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου υπήρξαν κάποιες ευκαιρίες με τον Ακπομ, αλλά ο Σα υπήρξε παρών.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ υπήρξε πιο δυναμικός ξαφνιάζοντας τον Ολυμπιακό. Είχαν ευκαιρίες με Ακπομ, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, αλλά και πάλι ο Πορτογάλος γκολκίπερ ήταν σταθερός. Στο τελευταίο 20λεπτο, ο Φερέιρα πλαισίωσε τον Ακπομ με τον Σφιντέρσκι, βλέποντας πως η ομάδα του έχει κερδίσει μέτρα στο γήπεδο.

Παρόλα αυτά ως το τέλος δεν κατάφερε να κάνει κάτι, διαμορφώνοντας το τελικό 0-1.

ΠΑΟΚ (Αμπελ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Βαρέλα, Μιχάι, Μάτος (74′ Τζόλης), Βιεϊρίνια, Μίσιτς, Μαουρίσιο (74′ Εσίτι), Λημνιός, Ελ Καντουρί (67′ Σφιντέρσκι), Μπίσεσβαρ (67′ Πέλκας), Άκπομ (74′ Τζόλης).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα (74′ Σισέ), Τσιμίκας, Καμαρά (84′ Γκασπάρ), Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Μασούρας (72′ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (84′ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (84′ Χασάν).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει