Ενημέρωση με ένα κλικ

ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης: Παιχνίδι ανατροπών

Το τελευταίο δεκάλεπτο αποτέλεσε περίοδο ευκαιριών τόσο για το 1-3, όσο και για το 2-2

Μέσα από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 2-1 της ΑΕΛ ξεκινώντας με τους καλύτερους οιωνούς τα play out.

Το ρόστερ της ΑΕΛ, απαρτιζόταν με τον Κρίστινσον στο τέρμα, τους Μπέρτο, Μιχαήλ, Μόρα, Μούζεκ στην άμυνα, τους Σεσέροβιτς, Αλί Γκαζάλ στο κέντρο, τους Τόρζε, Βινίσιους στα άκρα και τον Μιλοσάβλιεβιτς σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον νεαρό φορ Πινάκα.

Αντίστοιχα ο Αστέρας Τρίπολης απαρτιζόταν από τους Παπαδόπουλο στο τέρμα, τους Κώτσιρα, Ματρικάρντι, Πασαλίδη, Τασουλή στην άμυνα, τους Βαλιέντε, Μουνάφο στο κέντρο, τους Μαρκ Φερνάντεθ, Ντέλετιτς στα άκρα και τους Λουίς Φερνάντεθ, Μπαράλες στην επίθεση.

Η έναρξη του αγώνα χαρακτηριζόταν από αμοιβαία αρρυθμία, μετά από 100 ημέρες αποχών από αγωνιστικές δραστηρίοτητες, με τα πρώτα 25 λεπτά να χαρακτηρίζονται ως αναγνωριστικά.

Την πρώτη ευκαιρία για την ΑΕΛ, δημιούργησε ο Τόρζε στο 11′, όταν με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Μόρα μόνο στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, με εκείνον όμως ν’αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Η επιθετική στάση της ΑΕΛ συνεχίστηκε με τον Μιλοσάβλιεβιτς στο 31′, με τον ίδιο να προσφέρει το προβάδισμα στην ΑΕΛ στο 42′. 
Το γκολ σημειώθηκε σε εκτέλεση κόρνερ του Τόρζε, όταν και ο Παπαδόπουλος έκανε λάθος έξοδο, η μπάλα έφτασε στον Σεσέροβιτς που με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Σέρβο χαφ ο οποίος σκόραρε με γυριστό. 
Οι συνθήκες έδειχναν ημίχρονο υπέρ της ΑΕΛ, όμως στην τελευταία φάση (45’+3′) ο Τασουλής έκανε το γέμισμα, οι Κρίστινσον, Μούζεκ μπερδεύτηκαν, με τον Κροάτη μπακ ν’ανατρέπει τον Μπαράλες. Με πέναλτι ο Αργεντινός στράικερ ευστόχησε, δημιουργώντας ισοπαλία.

Το δεύτερο ημίχρονο σήμανε μια επιθετική επέλαση του Αστέρα ο οποίος προηγήθηκε στο ’55, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λουίς Φερνάντεθ.

Παρά την ανατροπή του αγώνα ο Αστέρας Τρίπολης διατήρησε τους ίδιους ρυθμούς, κρατώντας όμως στιβαρή άμυνα απέναντι στην ΑΕΛ.
Το τελευταίο δεκάλεπτο αποτέλεσε περίοδο ευκαιριών τόσο για το 1-3, όσο και για το 2-2.

Από πλευράς Αστέρα, κυρίως με το δοκάρι του Μπόρχα Φερνάντεθ, ενώ ο Τόρζε της ΑΕΛ απείλησε εις διπλούν χωρίς όμως αποτέλεσμα καταλήγοντας στο τελικό 1-2.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει