Ενημέρωση με ένα κλικ

Εισιτήρια για… εικονικούς οπαδούς διαθέτει η Ντινάμο Μπρεστ

Έναν διαφορετικό τρόπο επέλεξαν οι ιθύνοντες της Ντινάμο Μπρεστ για να γεμίσουν το γήπεδο με φιλάθλους και να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Η πανδημία του φονικού κορονοϊού έχει πανικοβάλει όλον τον κόσμο και έτσι οι οπαδοί της πρωταθλήτριας της Λευκορωσίας παραμένουν στο σπίτι τους. Έτσι οι άνθρωποι του συλλόγου δεν ήθελαν να έχουν ένα άδειο γήπεδο και σκέφτηκαν κάτι, το οποίο ήταν αρκετά… πρωτότυπο.

Για την ακρίβεια πήραν κούκλες τις οποίες τις έντυσαν φανέλες ομάδων, όχι μόνο της Ντινάμο Μπρεστ αλλά και άλλων συλλόγων.

Ο σύλλογος του Μπρεστ μάλιστα το προχώρησε ένα βήμα παραπάνω. Πιο συγκεκριμένα οι οπαδοί της ομάδας μπορούν να κάνουν αγορά εισιτηρίου με εικονικό τρόπο, μέσω διαδικτύου, και έτσι θα είναι στο γήπεδο με τις φωτογραφίες τους, οι οποίες θα είναι κολλημένες στις κούκλες.

Παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν στην κατοχή τους και το match programme, το οποίο θα το παραλαμβάνουν μέσω ταχυδρομείου. Το χρηματικό ποσό που θα μαζεύεται θα διατίθενται σε σκοπούς, στη μάχη που γίνεται κατά του κορονοϊού.

Την επόμενη αγωνιστική η Ντινάμο Μπρεστ φιλοξενεί στο «Brestsky Sports Complex» την Κυριακή (12/4) Ίστλοχ και οι άνθρωποι της ομάδας έχει διαθέσει ξανά διαδικτυακά τα εικονικά εισιτήρια!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει