Ενημέρωση με ένα κλικ

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα 81-92

Η εξαιρετική εμφάνιση δεν στάθηκε αρκετή απέναντι στην Μπαρτσελόνα

O Παναθηναϊκός φαίνεται να προσπαθεί ν’αντιμετωπίσει τις παθογένειες που του έχουν κοστίσει αναμετρήσεις, εντός Euroleague. Παρά την εξαιρετική του εμφάνιση, απέναντι στην Μπαρτσελόνα, η εμφάνιση δεν στάθηκε αρκετή με αποτέλεσμα την κατάρρευση σε κρίσιμο σημείο και τελικώς την ήττα με 81 – 92.

Παρά την είσοδο νέων παικτών, εντός παρκέ, ο Παναθηναϊκός, έμεινε και εμφάνισε τις ίδιες παθογένειες και αδυναμίες. Η ήττα με διαφορά 9 πόντων, με μια ασυγχώρητη Μπαρτσελόνα σε ρόλο ντεσπεράντο.

Ο Πέσιτς φάνηκε εξ αρχής ότι στόχευε στην κόπωση του Καλάθη και σε μεγάλο βαθμό το πέτυχε. Ξεκίνησε με πλέι μέικερ τον Χάνγκα, αφήνοντας εκτός τον Ντιλέινι, ο οποίος ήταν ο game changer. Όσο ο Καλάθης είχε στον νου του να οργανώνει, ο Παναθηναϊκός είχε το πάνω χέρι. Στο δεύτερο μισό είχε περισσότερο στον νου του να σκοράρει παρά να πασάρει.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός δημιούργησε διαφορά. Πήγε στο 59-48 και στο 67-57, με τον Μπέντιλ και τον Τόμας να κρατούν τα ήνια στην επίθεση, τον Παπαγιάννη να έχει καλή παρουσία. Ο Καλάθης πιέζονταν ασφυκτικά, ο Φριντέτ είχε πρόβλημα στην άμυνα. Άργησαν να μπουν Παππάς και Ράις.

Το σκορ έφτασε 69-69, με τον Ντιλέινι και τον Χίγκινς να σκοράρουν, τον Μίροτιτς να βάζει κρισιμότατα καλάθια κι η Μπαρτσελόνα να πατά γκάζι, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό πίσω.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει