Ενημέρωση με ένα κλικ

ΑΕΚ: Συμπλήρωσε το καρέ του Κυπέλλου με «τεσσάρα»

Υπενθυμίζεται ότι τα άλλα τρία εισιτήρια έχουν πάρει ο κυπελλούχος ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και ο Άρης

Το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε η ΑΕΚ, επικρατώντας στο ΟΑΚΑ του Παναιτωλικού με το ευρύ 4-0.

Στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στο Αγρίνιο οι ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες, καθώς το παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί με σκορ 1-1.

Υπενθυμίζεται ότι τα άλλα τρία εισιτήρια έχουν πάρει ο κυπελλούχος ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και ο Άρης.

Κόντρα στον Παναιτωλικό η η Ένωση ακολούθησε την ίδια στρατηγική που εφαρμόζει στα τελευταία της ματς, με κύρια χαρακτηριστικά την προσοχή στην άμυνά της, τη συνεχή πίεση προς τον αντίπαλό της και την αγωνιστικότητα των παικτών της.

Αυτή τη φορά όμως, η ΑΕΚ δημιούργησε και αρκετές ευκαιρίες στον επιθετικό τομέα, φτάνοντας εύκολα σε τέσσερα τέρματα και δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή της.

Τα τέρματα της αναμέτρησης σημείωσαν οι Ολιβέιρα (μόλις στο 7ο λεπτό), Κρίστισιτς (36′), Αλμπάνης (78′), και Λιβάγια (στο 88′ με πέναλτι).

Σημειώνεται πως το ματς έγινε με το ΟΑΚΑ άδειο από φιλάθλους, καθώς η έδρα της Ένωσης έχει τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ: Τσιτώντας, Μπακάκης, Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Λιβάια, Μάνταλος (70′ Σιμάνσκι), Αραούχο (79′ Οικονόμου), Ολιβέιρα (60′ Αλμπάνης).

Παναιτωλικός: Κνετ, Σιένστεντ, Μαλής, Μαρσιάλ, Κέβιν, Τσιγγάρας, Ταχάρ (72′ Αλβάρες), Μιμίτο, Φυτόπουλος (63′ Ρόσα), Ντουάρτε, Μπαϊροβιτς (68′ Μουνιέ).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει