Ενημέρωση με ένα κλικ

Champions League: Η Ντόρτμουντ επικράτησε της Παρί

Με τον Νορβηγό... killer να σκοράρει δύο γκολ σε οκτώ λεπτά η Ντόρτμουντ επικράτησε με 2-1 της Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Νορβηγός… killer που ακούει στο όνομα Έρλινγκ Χάαλαντ, έκρινε τον πρώτο προκριματικό για τους «8» του Champions League, σκοράροντας δύο γκολ σε οκτώ λεπτά για την Ντόρτμουντ.

Ο Χάαλαντ πήγε από την Σάλτσμπουργκ στην Ντόρτμουντ και συνέχισε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να βάζει γκολ και να χαρίζει νίκες στην ομάδα του και έφτασε έτσι στα 10 στη φετινή σεζόν…

Με δύο γκολ σε οκτώ λεπτά (69’, 77’) οδήγησε τη γερμανική ομάδα στη νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν με 2-1 και της έδωσε το προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Champions League.

Ο Σκανδιναβός… killer με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στους πρωταθλητές Γαλλίας, έπιασε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ τον Λεβαντόφσκι.

Ένα ακόμα παιχνίδι που έβαλε τη σφραγίδα του ο Χάαλαντ, με την Ντόρτμουντ να πηγαίνει σε 15 μέρες στην Γαλλία έχοντας το πάνω χέρι για την πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Νεϊμάρ, αλλά το γκολ του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ δεν ήταν αρκετό για να αποφύγει την ήττα η ομάδα του Τόμας Τούχελ.

Παρόλα αυτά, το τέρμα του Νεϊμάρ, μπορεί να αποδειχθεί… χρυσάφι στον επαναληπτικό αγώνα και στη μάχη για την πρόκριση στους «8».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει