Ενημέρωση με ένα κλικ

Γιατράς: «Ντροπή σου ξεφτίλα»

Ο κ. Γιατράς ξέσπασε για συγκεκριμένες φάσεις που θεώρησε ότι στέρησαν από την ομάδα του την κατάκτηση του τροπαίου

Απίστευτη επίθεση εναντίον των διαιτητών του τελικού Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και Προμηθέα, εξαπέλυσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας, Μάκης Γιατράς, ο οποίος κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια των ρέφερι εκτοξεύοντας βρισιές προς το μέρος τους.

Εκτός εαυτού ήταν ο προπονητής του Προμηθέα Πάτρας, Μάκης Γιατράς, μετά την ήττα από την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τεχνικός των Πατρινών είχε παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα και κατευθύνθηκε μαινόμενος προς τα αποδυτήρια των διαιτητών, φωνάζοντας «ντροπή σου ξεφτίλα» σε κάποιον εκ των ρέφερι, με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.

Νωρίτερα αμέσως μετά τη λήξη του τελικού, ο κ. Γιατράς είχε αναφερθεί σε συγκεκριμένες φάσεις που θεώρησε ότι στέρησαν από την ομάδα του την κατάκτηση του τροπαίου.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, αλλά και στην ομάδα μου. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ένα φάουλ, κάποια βήματα, ένα χαμένο τρίποντο έκριναν το παιχνίδι… Εμείς ήμασταν πολύ άστοχοι, στα δίποντα και στα τρίποντα. Στενοχωρηθήκαμε. Θέλαμε πολύ να κατακτήσουμε το Κύπελλο, γι’ αυτό ήρθαμε εδώ. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο. Προχωράμε» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Προμηθέα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει