Ενημέρωση με ένα κλικ

Ινφαντίνο: «Οι πόρτες μας είναι πάντα ανοιχτές»

Μήνυμα συνεργασίας με την Κυβέρνηση από τον πρόεδρο της FIFA

Η Κυβέρνηση, στην προσπάθεια της για την επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου φαίνεται πως παίρνει ένα ακόμα θετικό «μήνυμα», από τον πρόεδρο της FIFA αυτή τη φορά.

Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, μετέφερε σήμερα, 3 Φεβρουαρίου, στον πρόεδρο της UEFA την προσωπική πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη (να έρθει στη χώρα μας και να υπογραφεί ένα ειδικό συμφωνητικό για την παροχή τεχνικής βοήθειας για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου) παίρνοντας μάλιστα το «ναι» του Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Λίγο νωρίτερα, ο πρόεδρος της FIFA -σε δήλωσή του στο συνέδριο της AIPS που διεξάγεται στη Βουδαπέστη- εξέφρασε μια διαφορετική προσέγγιση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, όσον αφορά τις πρωτοβουλίες κρατών να εμπλακούν στα του ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, ο Τζιάνι Ινφαντίνο δήλωσε:

«Οι κυβερνήσεις κατανοούν τον παιδευτικό χαρακτήρα που έχει το ποδόσφαιρο για τις κοινωνίες. Πρέπει να μπορούμε να συνεργαστούμε. Οι πόρτες μας είναι πάντα ανοιχτές ώστε να προσπαθήσουμε να διώξουμε, ιδιαίτερα από το ποδόσφαιρο, όποιον επιχειρεί να κάνει κάτι παράνομο και αντίθετο με τους κανόνες».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει