Ενημέρωση με ένα κλικ

Κόμπι Μπράιαντ: «Δάκρυσε» το Λος Άντζελες στην τελετή των Λέικερς

Δύσκολες στιγμές στο Λος Άντζελες, εκεί όπου οι Λέικερς αποχαιρέτησαν τον Κόμπι Μπράιαντ, με το Staples Center να… λυγίζει! Το Λος Άντζελες και κυρίως η οικογένεια των Λέικερς και ο κόσμος της ομάδας είπαν το δικό τους… αντίο στον τεράστιο Κόμπι Μπράιαντ.

Τα φώτα έσβησαν, και σε ένα μαύρο φόντο τα φλας έκαναν ξεχωριστή την ατμόσφαιρα με τους Λέικερς να αποχαιρετούν τον δικό τους άνθρωπο και τον δικό τους θρύλο, αλλά και την κορούλα του Τζιάνα.

Η αρχή έγινε με τον καλλιτέχνη Άσερ να ψέλνει για τον Κόμπι υπό τις ιαχές “MVP”, για να ακολουθήσει, για να ακολουθήσει ο Μπεν Χονγκ με το βιολί του, παίζοντας μία μαγική μελωδία ενώ την ίδια στιγμή παρουσιαζόταν ένα VIDEO με τον Κόμπι να μιλάει για τον εαυτό του, πριν πάρουν την σκυτάλη οι Boyz II Men για αν ψάλουν τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ. Και στην συνέχεια πήρε το μικρόφωνο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και τους καθήλωσε όλους.

Ο ΛεΜπρόν αρχικά ανέφερε τα ονόματα των 9 νεκρών του μοιραίου ελικοπτέρου, αναφέροντας τελευταίο αυτό του Κόμπι, πριν πει: “Μου έχουν γράψει κάτι και μου ζήτησαν να το τηρήσω. Αλλά, Laker Nation, θα ήμουν λίγος αν διάβαζα αυτά τα σκατά. Θα μιλήσω από την καρδιά μου.

Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα έχουμε μία τελετή για τον Κόμπι. Σήμερα όμως είναι μία γιορτή. Είναι μία γιορτή για τα 20 χρόνια του αίματος, του ιδρώτα, των δακρύων, τους διαλυμένου σώματος, όπου σηκώθηκε και ξανασηκώθηκε, για όλα. Για τις αμέτρητες ώρες, την εμμονή του να γίνει τόσο σπουδαίος όσο ήταν. Σήμερα γιορτάζουμε για το παιδί που ήρθε εδώ 18 χρονών, αποσύρθηκε στα 38 και έγινε πιθανότατα ο καλύτερος πατέρας που έχουμε δει τα τελευταία τρία χρόνια. Σήμερα είναι μία γιορτή”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει