Ενημέρωση με ένα κλικ

Εργκίν Άταμαν: «Δύσκολο να βρούμε ρυθμό μετά από 12 μέρες αγωνιστικής αποχής»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ανέλυσε τη δυσκολία της ομάδας του στη νίκη επί του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως οι παίκτες του αρχίζουν να επανέρχονται σε καλή κατάσταση.

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε αλλά κατάφερε τελικά να κάμψει την αντίσταση του εξαιρετικού ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 114-102 στην παράταση (κανονική διάρκεια 96-96) και κάνοντας το πρώτο βήμα στη σειρά των ημιτελικών της Stoiximan GBL.

Μετά το πέρας της αναμέτρησης, ο Εργκίν Άταμαν στάθηκε στη δυσκολία που συνάντησε το συγκρότημά του, αποδίδοντας την αγωνιστική εικόνα στην έλλειψη επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων το τελευταίο διάστημα. «Δεν ήταν εύκολο, γιατί για 12 μέρες δεν είχαμε δώσει παιχνίδι και είχαμε βγει εκτός ρυθμού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τούρκος τεχνικός.

«Υπήρχε ρίσκο σε αυτό το ματς, όμως τώρα προσπαθούμε να ξαναβρούμε τον ρυθμό μας. Έχω την αίσθηση ότι οι παίκτες άρχισαν ήδη να τον βρίσκουν. Πιστεύω πως θα έχουμε καλύτερη συνέχεια, ώστε να ολοκληρώσουμε τη σειρά όπως θέλουμε», πρόσθεσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, εμφανιζόμενος αισιόδοξος για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας του.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com