Ενημέρωση με ένα κλικ

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος πανηγύρισαν το 4ο ευρωπαϊκό του Ολυμπιακού με τη μητέρα τους

Οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ πόζαραν με το τρόπαιο της EuroLeague έχοντας στο πλευρό τους την Άννα-Μαρία Αγγελοπούλου.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια ιστορική νίκη επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης με 92-85, κατακτώντας το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του. Στο επίκεντρο των πανηγυρισμών βρέθηκαν οι πρόεδροι της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι μοιράστηκαν την ιδιαίτερη αυτή στιγμή με τη μητέρα τους, Άννα-Μαρία.

Η οικογένεια Αγγελόπουλου, που στηρίζει διαχρονικά την ομάδα, φωτογραφήθηκε κρατώντας την κούπα, με την ικανοποίηση για τον θρίαμβο να είναι έκδηλη στα πρόσωπά τους. Ιδιαίτερα έντονες ήταν οι στιγμές για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, δείχνοντας την αγάπη του για τον σύλλογο σαν μικρό παιδί. Οι δύο διοικητικοί ηγέτες δεν παρέλειψαν να αγκαλιάσουν τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του στη σπουδαία αυτή πορεία που κορυφώθηκε με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com