Ενημέρωση με ένα κλικ

Τουρνουά PIRAEUS MASTERS 2024: Γήπεδο Beach Volley σε μια πλατεία του Πειραιά

Ένα μοναδικό θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εχθές οι Πειραιώτες και οι επισκέπτες της πόλης καθώς ολοκληρώθηκε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία σε μια πλατεία του Πειραιά, στο κέντρο της πόλης με φόντο το εμβληματικό Δημοτικό θέατρο Πειραιά,  το Τουρνουά PIRAEUS MASTERS 2024 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beachvolley.

Το PIRAEUS MASTERS διεξήχθη, για πρώτη  φορά στον Πειραιά , από την Πέμπτη  27 έως την Κυριακή 30 Ιουνίου στην πλατεία Κοραή, όπου και στήθηκε το γήπεδο του Beach Volley,αποτελώντας   μια σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με τους φιλάθλους να παρακολουθούν τους εντυπωσιακούς αγώνες, σε ένα άκρως καλοκαιρινό τοπίο..

Στο πλαίσιο του τουρνουά, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας  Ποδοσφαίρισης Γιώργος Καραμπέτσος, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη  και στον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Αθλητισμού Νίκο Γέμελο

Ο  Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης  και ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης απένειμαν τα χρυσά μετάλλια στη νικήτρια ομάδα των γυναικών, Λίζα Τριανταφυλλίδη και Δήμητρα Μαναβή.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Γέμελος  και ο Νεκτάριος Χαλβατζής απένειμαν τα αργυρά μετάλλια στην Ευανθία Μπαλδώκα και στη Χρυσή Γιαννέλου.

Τα χρυσά μετάλλια στη νικήτρια ομάδα των  ανδρών, Θοδωρή Παπαδημητρίου και Στέλιο Τζιουμάκα απένειμαν   ο  Γενικός  Γραμματέας  Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργος Καραμπέτσος.

Ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Θανάσης Μπελιγράτης και ο Γενικός Γραμματέας  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Νεκτάριος Χαλβατζής απένειμαν τα αργυρά μετάλλια στους Ιάσωνα Κανέλλο και  Παναγιώτη Ιωαννίδη.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: 

«Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, στην πλατεία Κοραή, ολοκληρώθηκε χθες το Τουρνουά PIRAEUS MASTERS 2024 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που το Τουρνουά, το οποίο διοργανώσαμε σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης  «αγκαλιάστηκε» από τους Πειραιώτες και εντυπωσίασε τους θεατές. Συνεχίζουμε δυναμικά τους αγώνες μέσα στην πόλη. Είναι διοργανώσεις που αρέσουν στον κόσμο, συμβάλλουν στην προβολή του Πειραιά και στην προώθηση του αθλητισμού.

Ο Πειραιάς είναι συνυφασμένος με τον αθλητισμό και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να διοργανώσουμε με επιτυχία μεγάλα αθλητικά events. Στόχος μας είναι να αποτελέσει το Τουρνουά PIRAEUS MASTERS έναν ακόμα σημαντικό θεσμό για την πόλη μας. Ευχαριστώ την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για τη συνεργασία και όλους όσοι  εργάστηκαν και συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης όπως και την ΕΡΤ 3, μέσω της οποίας η εικόνα από τον Πειραιά έφτασε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ο Γενικός  Γραμματέας  Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, σε δήλωσή του, σημείωσε:

«Είναι πολύ όμορφο το beach volley όταν «βγαίνει» στην πόλη και στην πλατεία Κοραή οι συνθήκες ήταν ιδανικές. Οι Πειραιώτες «γέμισαν» τον χώρο και  απόλαυσαν αγώνες υψηλού επιπέδου.

Συγχαρητήρια στον Δήμο Πειραιά και στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, στους εθελοντές, στα μικρά παιδιά, αλλά και σε όλους  τους αθλητές που συμμετείχαν και προσέφεραν το όμορφο θέαμα».

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει