Ενημέρωση με ένα κλικ

“Πράσινο φως” για Football League, ποδόσφαιρο σάλας, πόλο και χάντμπολ

Με ανάρτησή στο προσωπικό προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε την έναρξη των πρωταθλημάτων της Football League, του ποδοσφαίρου σάλας, του πόλο και του χάντμπολ, μετά το πράσινο φως που έδωσε η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

Συγκεκριμένα, ο Λ. Αυγενάκης ανέφερε στην ανάρτησή του ότι “Οι Λοιμωξιολόγοι μας άκουσαν & έδωσαν “πράσινο φως”: Ξεκινούν άμεσα αγώνες στα πρωταθλήματα πόλο & χάντμπολ ανδρών/γυναικών, μπάσκετ γυναικών, Football League & ποδόσφαιρο σάλας. Από Απρίλιο ποδόσφαιρο γυναικών, Γ’ Εθνική & Α2 μπάσκετ, αλλά και προπονήσεις στο μπιτς βόλεϊ”.

Στο μεταξύ τα μέλη της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων, μην παραβλέποντας το επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο, τόνισαν ότι:

οι διοργανώσεις αυτές αποτελούν ουσιαστικά επαγγελματική απασχόληση για τους συμμετέχοντες αθλητές,

δεν αποτελούν επιβαρυντικό παράγοντα στην μετάδοση της νόσου στην κοινότητα,

ήδη διεξάγονται στις περισσότερες χώρες με δυσμενέστερο της χώρας μας επιδημιολογικό προφίλ και

ταυτοχρόνως βοηθούν στην ψυχαγωγία του γενικού πληθυσμού -ειδικά όταν μεταδίδονται από ΜΜΕ- κατά τα πρότυπα των ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών που ήδη προβάλλονται και οι συμμετέχοντες σε αυτές ακολουθούν επίσης αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα.

Δείτε το tweet του υφυπουργού:

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει