Ενημέρωση με ένα κλικ

Κώστας Μπακογιάννης: Την αποψινή αλλαγή του χρόνου θα την θυμόμαστε

«Υπάρχει μία καθυστέρηση, αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε» είπε ο Κώστας Μπακογιάννης για τα έργα που απαιτούν τη συνεργασία του Υπουργείου Πολιτισμού.

 

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης μίλησε στην « Ώρα Ελλάδος» για το τι θα κάνει ο Δήμος κατά τη φετινή αλλαγή του χρόνου απόψε, λέγοντας πως θα είναι έκπληξη για τους πολίτες η υποδοχή του 2021 και πως την αποψινή αλλαγή θα την θυμόμαστε. «Θέλουμε να είναι κάτι που θα μας φέρει πιο κοντά παρότι θα είμαστε μακριά. 12:03 με 12:05 θα αισθανθούμε όλοι καλύτερα» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμβούλεψε οι δημότες να κοιτάξουν ψηλά.

Σχολιάζοντας τον φετινό στολισμό της Αθήνας είπε: «Καταφέραμε να απλώσουμε το φωτισμό περισσότερο, 35 γειτονιές στολίστηκαν».

Ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε και για τα πλάνα του Δήμου σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας, όπου απαιτείται η συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού: «Είναι πολύ σημαντικό έργο υποδομών που το κάνουμε με μεγάλη προσοχή και σεβασμό. Ακολουθούν ο Λυκαβηττός, ο λόφος του Στρέφη, αλλά έχουμε και το λόφο του Φιλοπάππου και την Ακαδημία Πλάτωνος. Τον πρώτο λόγο έχει το υπουργείο Πολιτισμού, αλλά δεν νομίζω ότι θέλει κανείς να σπρώχνει τις ευθύνες αλλού, εμείς έχουμε καταθέσει μία πρόταση στο Υπουργείο, εδώ και αρκετές εβδομάδες. Υπάρχει μία καθυστέρηση, αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε, δηλαδή τη συνεργασίας μας, είμαστε έτοιμοι να χρηματοδοτήσουμε ένα μεγάλο τμήμα του έργου αλλά να κάνουμε και τη δουλειά ώστε να δώσουμε σε αυτές τις περιοχές τη θέση που τους αξίζει».

Πηγή: Έθνος

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει