Ενημέρωση με ένα κλικ

Arthro.gr: Οι βασικές ειδήσεις της ημέρας σε 10”

Το Arthro.gr σας παρουσιάζει τις βασικές ειδήσεις της ημέρας:

-Καθολικούς ελέγχους και μπλόκα παντού για σήμερα και αύριο από τις 10 το βράδυ προανήγγειλε χθες μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. Σε επιφυλακή θα βρίσκονται περίπου 5.000 αστυνομικοί. Εντατικοί θα είναι οι έλεγχοι σε διόδια, εισόδους και εξόδους πόλεων, κομβικά σημεία του οδικού δικτύου καθώς και στους σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων.

-Σε καθεστώς αυστηρών περιοριστικών μέτρων έχει μπει από σήμερα το πρωί και θα είναι μέχρι τις 9 Ιανουαρίου η Κάλυμνος λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης ανέφερε ότι αυτή την στιγμή υπάρχουν τουλάχιστον ογδόντα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Τόνισε ότι στο νησί υπάρχουν πολλοί αρνητές του ιού που δεν εφάρμοζαν τα μέτρα, ενώ τα Χριστούγεννα υπήρξε μεγάλη παρουσία πιστών σε εκκλησίες.

-942 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε το τελευταίο 24ωρο ο ΕΟΔΥ. 443 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι ενώ χθες είχαμε 58 νέους θανάτους.

-Επεισόδια με μολότοφ και ρίψη χημικών σημειώθηκαν χθες βράδυ στον Ασπρόπυργο ανάμεσα σε κατοίκους και ΜΑΤ με αφορμή την απόφαση για επέκταση του αυστηρού απαγορευτικού μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Έγιναν δύο συλλήψεις.

-Ανοιχτά από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ θα είναι σήμερα τα σούπερ μάρκετ. Έως τις 5 θα είναι ανοιχτά η Βαρβάκειος και τα κρεοπωλεία. Τα καταστήματα λιανικής θα μπορούν να λειτουργούν με click away έως τις 9.

-Νέες μειωμένες τιμές των διοδίων θα ισχύουν από σήμερα τα μεσάνυχτα στους αυτοκινητόδρομους Πατρών-Αθηνών,Αντιρρίου- Ιωαννίνων, Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας και κλάδου Λεύκτρου-Σπάρτης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει