Ενημέρωση με ένα κλικ

Βρέθηκε ο δράστης διπλής δολοφονίας μετά από 23 χρόνια

Σε μία αρκετά περίεργη εξιχνίαση δολοφονίας βγήκε στο φως της δημοσιότητας, καθώς μετά από 23 χρόνια ταυτοποιήθηκε ο δολοφόνος του άγριου φονικού του Γιώργου Νικολαΐδη και της συνεργάτιδός του Σούλας Καλαθάκη.

Πιο συγκεκριμένα στο νεκροτομείο της Ιατροδικαστικής Αθηνών έγινε ένας τυχαίος δακτυλοσκοπικός έλεγχος σε έναν άνδρα 59 ετών και αποδείχθηκε πως αυτός ήταν ο δράστης της στυγερής δολοφονίας και καταζητούμενος επί δύο δεκαετίες, Ηλίας Μαζαράκης.

Ο δράστης  ήταν επί σειρά ετών στις λίστες καταζητούμενων της Ιντερπόλ, μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο  την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα τα στοιχεία που είχε στην κατοχή του ήταν διαφορετικά, καθώς φέρεται να είχε μαζί του πλαστά έγγραφα. Μετά από λίγες ώρες έχασε τη μάχη για τη ζωή και η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Ο ιατροδικαστής που διηνήργησε την νεκροψία – νεκροτομή απέδωσε το θάνατό του σε παθολογικά αίτια και συγκεκριμένα σε κίρρωση του ήπατος σε τελικό στάδιο.

Μετά από λίγη ώρα έγιναν γνωστά τα πραγματικά στοιχεία του νεκρού και μετά τη διενέργεια  δακτυλοσκοπικού ελέγχου, οι αστυνομικοί βρέθηκαν σε αυτή την έκπληξη και μετά από πολλά χρόνια είχαν στα… χέρια τους τον ασύλληπτο σκληρό κακοποιό.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει