Ενημέρωση με ένα κλικ

Εμβολιάστηκε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Στις 14:00, στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Σακελλαροπούλου έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, όντας η πρώτη πολιτικός στην Ελλάδα που πραγματοποιεί τον εμβολιασμό.

Μάλιστα μετά το τέλος της διαδικασίας ευχήθηκε καλή δύναμη στους υγειονομικούς.

Tην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, περίμεναν στην είσοδο του νοσοκομείου, ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας και ο υφυπουργός Υγείας Β. Κοντοζαμάνης. Ακολούθως η κ. Σακελλαροπούλου εισήλθε στο εσωτερικό του νοσοκομείου και ήταν το πρώτο πολιτικό πρόσωπο που εμβολιάστηκε.

Πριν τον εμβολιασμό ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, η συμπλήρωση σχετικού ερωτηματολογίου, η ενημέρωση για το εμβόλιο και μετά τον εμβολιασμό, η παραμονή για μικρό χρονικό διάστημα στο χώρο του νοσοκομείου.

Μετά το τέλος της διαδικασίας ο κ. Σακελλαροπούλου δήλωσε: «Το μεγαλύτερο δώρο μας το έκανε η επιστήμη» και συμπλήρωσε ότι «η Ε.Ε. έδειξε ότι είναι μία κοινότητα αλληλεγγύης» ενώ αναφερόμενη στο νοσηλευτικό προσωπικό, είπε ότι ποτέ δεν θα μπορέσουμε να το ευχαριστήσουμε όσο του αναλογεί, τώρα θα υπηρετήσει και το σχέδιο των εμβολιασμών.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει