Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Κ. Μητσοτάκης με την κόρη του σε βιβλιοπωλείο στο Παγκράτι (ΦΩΤΟ)

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε μαζί με την κόρη του Δάφνη, χθες το μεσημέρι ένα βιβλιοπωλείο στο Παγκράτι.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός πρώτα άκουσε τα κάλαντα διαδικτυακά με την κόρη του και στη συνέχεια πήγε να πάρει βιβλία. Κάνοντας κάποια από αυτά δώρο στην κόρη του.

Περιμένοντας τη σειρά του για να μπει στο βιβλιοπωλείο, ο Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες και να ανταλλάξουν ευχές.

Συνομιλώντας με μια οικογένεια με δύο μικρά παιδιά, ο Πρωθυπουργός ρώτησε τους μικρούς μαθητές για την εμπειρία τη τηλεκπαίδευσης.

«Είστε από τους λίγους οι οποίοι ασχολούνται με το βιβλίο», ανέφερε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ένας από τους πολίτες που περίμεναν στην ουρά και συζήτησαν για τις τελευταίες εκδόσεις.

Τι βιβλία δώρισε στην κόρη του ο Πρωθυπουργός

Ο Πρωθυπουργός, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δώρισε στην κόρη του Δάφνη το βιβλίο «Ελλάδα: Βιογραφία ενός σύγχρονου έθνους» του Roderick Beaton.

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγόρασε το μυθιστόρημα «Ο βασιλιάς της» του Χρήστου Χωμενίδη, την οικονομική και πολιτική ιστορία «Η άνοδος και η πτώση της κλασικής Ελλάδας» του Josiah Ober, το βιβλίο «Το ελληνικό όνειρο», που αποτελεί έναν διάλογο του καθηγητή Στάθη Καλύβα με τον δημοσιογράφο Κώστα Γιαννακίδη, και το βιβλίο «Project Fix: Αναβιώνοντας το μέλλον» της αρχιτέκτονος Καλλιόπης Κοντόζογλου για τη μετατροπή του κτιρίου της ζυθοποιίας Φιξ σε στέγη του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει