Ενημέρωση με ένα κλικ

Μπακογιάννης: Θα αξιοποιηθεί στις γειτονιές της Αθήνας ο εξοπλισμός του Μεγάλου Περιπάτου

Την αξιοποίηση του εξοπλισμού που χρησιμοποιήθηκε στον Μεγάλο Περίπατο σε άλλες γειτονιές της Αθήνας, προανήγγειλε ο δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στο OPEN TV και την εκπομπή της Φαίης Μαυραγάννη.

Ο κ. Μπακογιάννης υποστήριξε πως ο «Μεγάλος Περίπατος δεν κόστισε ούτε ένα ευρώ» και το εξήγησε λέγοντας πως «όπως έχουμε σχεδιάσει το έργο, ο αστικός εξοπλισμός θα βρει τη θέση του στις γειτονιές της πόλης, τίποτα δεν πάει χαμένο. Θα το δείτε με τα ίδια σας τα μάτια».

Ο δήμαρχος τόνισε πως «ο Μεγάλος Περίπατος μπαίνει σταδιακά στη δεύτερη φάση, ώστε να ολοκληρωθεί το παζλ που λέγεται Αθήνα» και εξήγησε πως «υπάρχει σχέδιο, το οποίο προβλέπει πού θα πάει ο αστικός εξοπλισμός. Ο Μεγάλος Περίπατος θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις. Πρώτη φάση ολοκληρώνεται, τελειώνει. Η δεύτερη φάση θα γίνει μέσα στο 2021, οπότε αρχίζουν τα μόνιμα έργα. 

Ο μεγάλος Περίπατος είναι τέσσερα πράγματα: 

Η διαπλάτυνση της Ερμού, το Σύνταγμα, η Βασιλίσσης Όλγας και η Πανεπιστημίου. Αυτή τη στιγμή το Μετσόβιο ολοκληρώνει την αξιολόγηση για τον Μεγάλο Περίπατο, μελετά τα πάντα, και μετά θα προχωρήσουμε. Είναι ένα κομμάτι της ανάπλασης. Είναι πολλά αυτά που συνθέτουν το πάζλ που λέγεται Αθήνα».

 

Πηγή: Ethnos.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει