Ενημέρωση με ένα κλικ

Δείτε όσα δήλωσε ο Ά.Γεωργιάδης για εστίαση και λιανεμπόριο

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, στο ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 αναφέρθηκε στην εστίαση και το τι θα συμβεί τόσο στην εστίαση όσο και στο λιανεμπόριο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Αναφερόμενος στην εστίαση  ο Άδωνις Γεωργιάδης ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι η εστίαση δεν θα λειτουργήσει πριν από τις γιορτές, καθώς σύμφωνα με όσα ανέφερε ελλοχεύει ο κίνδυνος να ξεφύγει η κατάσταση εκ νέου και να χρειαστεί lockdown ακόμη και 5 μηνών.

Η συγκεκριμένη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη ήρθε λίγες ημέρες μετά την τοποθέτηση του Πρωθυπουργού σύμφωνα με την προς το παρόν μπαίνει “φρένο” σε νυχτερινά μαγαζιά και διασκέδαση μέχρι να έρθει το εμβόλιο.

Άλλωστε, η κυβέρνηση επιθυμεί το χειμώνα να συνεχίσουν να αερίζονται καλά οι χώροι εστίασης, ώστε να μπορούν οι πολίτες να κάθονται και έξω.

Επιπλέον, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο λιανεμπόριο, τη σειρά βάσει της οποίας θα ανοίξουν τα καταστήματα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσουν. Τα εποχικά καταστήματα θα ανοίξουν με διευρυμένο ωράριο τη Δευτέρα, αλλά για να πάει κανείς σε ένα εποχικό κατάστημα θα είναι απαραίτητη η αποστολή sms στο 13033. Έπειτα, θα ακολουθήσουν κομμωτήρια, παιχνιδάδικα και βιβλιοπωλεία.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει