Ενημέρωση με ένα κλικ

Πρώτο ματς στη Basket League για τον Προμηθέα

Ντέρμπι κορυφής διεξάγεται στο Ιβανώφειο, εκεί όπου ο Ηρακλής υποδέχεται το Περιστέρι αύριο  (22/11, 17:00), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι δύο αντίπαλοι ισοβαθμούν στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα με 3 νίκες – 1 ήττα, συγκάτοικός τους είναι και το Μεσολόγγι, και όποια ηττηθεί θα υποχωρήσει.

Ο «Γηραιός» πήρε το «θρίλερ» με τον Κολοσσό Ρόδου (66-65) την περασμένη Τετάρτη (18/11) σε εξ αναβολής αναμέτρηση, ενώ το Περιστέρι, στο ντεμπούτο του Αργύρη Πεδουλάκη στην τεχνική ηγεσία άμα την επιστροφή του, υποχρέωσε το Μεσολόγγι στην πρώτη ήττα του για φέτος (84-72) την περασμένη Κυριακή (15/11).

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη για το Περιστέρι. Ο σέντερ των «κυανοκίτρινων» αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση στην χθεσινή  προπόνηση (20/11), δεν προπονήθηκε και η συμμετοχή του θα κριθεί αύριο (21/11), πριν την αναχώρηση δηλαδή της αποστολής για τη Θεσσαλονίκη.

Τον πρώτο αγώνα του στην Basket League φέτος θα δώσει ο Προμηθέας σήμερα  (21/11, 17:00). «Χτυπημένη» από τον κορονοϊό, η ομάδα της Πάτρας… χρωστά τέσσερις αγώνες στην Α1 ανδρών, αλλά επιτέλους μετρά αντίστροφα για την αγωνιστική πρεμιέρα της στο ελληνικό πρωτάθλημα, υποδεχόμενη τον ΠΑΟΚ, στο κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος».

Στον αντίποδα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης προέρχεται από την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, αφού επιβλήθηκε του Λαυρίου, μετά τις δύο ήττες με τις οποίες άρχισε την προσπάθεια της, από τον Ηρακλή και τον Παναθηναϊκό.

Στις 19:30 η ΑΕΚ θα μεταβεί στο Αγρίνιο για ένα δύσκολο ματς απέναντι στο Μεσολόγγι. Οι νεοφώτιστοι μετρούν 3 νίκες, ενώ η πρώτη ήττα τους ήρθε στην έδρα του Περιστερίου την προηγούμενη αγωνιστική.

Στον αντίποδα, “Βασίλισσα” έχει τρία στα τρία στην Basket League και με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς στην αποστολή (ξεπέρασε το πρόβλημα στη στοματική κοιλότητα), αλλά χωρίς τους Μάρκους Σλότερ και Λίνο Χρυσικόπουλο, είναι αποφασισμένη για το «διπλό».

Η «Ένωση» θα υπερασπιστεί στο Αγρίνιο το αήττητο, όχι μόνο του φετινού Πρωταθλήματος (3/3) αλλά αυτό που «χτίζει» από τις 2 Νοεμβρίου 2019 και έχοντας φτάσει πια στο 18-0.

Λάνγκφορντ εναντίον Λάνγκφορντ: Είναι η μεγαλύτερη ιδιαιτερότητα του αγώνα Μεσολόγγι-ΑΕΚ. Η αναμέτρηση του Κέβιν με τον Κιθ Λάνγκφορντ!

Ο πρώτος στα 35 του παίζει με πέμπτη διαφορετική ομάδα στην Basket League. Ο δεύτερος διανύει τη δεύτερη σεζόν του στην ΑΕΚ, η οποία είναι η δεύτερη ομάδα του στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Θα είναι η πρώτη φορά που τα δύο αδέρφια θα τεθούν αντιμέτωπα στην Α1 ανδρών.

Να… σπάσουν το ρόδι θέλουν τόσο το Λαύριο, όσο και ο Ιωνικός Νικαίας, στη μεταξύ τους αναμέτρηση, αύριο  (17:00). Οι γηπεδούχοι έχουν 2 ήττες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ τέσσερις ήττες σε τέσσερα ματς μετρούν οι Πειραιώτες.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει