Ενημέρωση με ένα κλικ

Στην Αθήνα 11 και 12 Νοεμβρίου ο Αιγύπτιος πρόεδρος, Αλ Σίσι

Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει κατά το τριήμερο (10, 11 και 12 Νοεμβρίου 2020) ο Πρόεδρος της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι.

Το πρωί της Τετάρτης ο κ. Σίσι θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και ακολούθως θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο για να συναντήσει την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Μερικές ώρες αργότερα, το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα υποδεχτεί τον κ. Σίσι στο Μέγαρο Μαξίμου και έπειτα θα παραχωρήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ και το βράδυ η ΠτΔ θα παραθέσει επίσημο δείπνο στον Αιγύπτιο ομόλογό της.

Παράλληλα, το πρωί της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου ο Αιγύπτιος Πρόεδρος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνο Τασούλα.

Τέλος, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Αιγύπτου, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει